Spevák Chris Martin sa zastal idiotských mien

pridal admin 10.7.2008 o 12:54


Chris Martin

Šéfko kapely Coldplay, 31-ročný spevák Chris Martin, sa zastal nevšedných mien, ktoré celebrity dávajú svojim ratolestiam (ako Honor Alba alebo Sunday Kidman).

„Nie je na tom nič zvláštne keď dáte svojmu dieťaťu meno Chewbacca, ak naozaj chcete aby sa tak volalo. Nie je to o nič čudnejšie ako Sarah. Meno je len zvuk, ak sa vám páči tak srať na to, čo si myslia ostatní.“

On sám samozrejme má deti s interesantnými menami – dcéru Apple (4) a syna Mosesa (2). Mamičkou Jabĺčka a Mojžiša je herečka Gwyneth Paltrow (35), s ktorou sa zobrali v decembri 2003. A hoci má dnes Chris za partnerku jednu z najžiadanejších hollywoodskych hviezd, ako sám hovorí, nebolo to vždy tak a so ženami to v mladosti nemal jednoduché.

„S dievčatami som to mal ťažké až kým som nemal asi 21. Veľmi veľakrát som padol do priateľskej pasce. Hovoril som si: Musím sa stať rockovou hviezdou, lebo toto nie je dobré. Bol som ten typ, ktorého majú všetci radi ale nikto s nim nechce spať. Nechcel som byť ten ktorý všetkých zabáva predtým ako idú trtkať. Ja som chcel byť ten s ktorým všetci trtkajú. „

Ako priznáva, Paltrow je jeho jediná vážna známosť. Život po boku úspečnej hollywoodskej celebrity mu však vyhovuje, pretože ich vzťah tým pádom nikdy nestagnuje.

„Keď ste s niekým úspešným, núti vás to stále sa zlepšovať. Keď vaša žena navyše predtým chodila s Bradom Pittom, chcete dokázať, že niečo viete. Ak viete čo myslím.“

Chris Martin
Chris Martin
Chris Martin

A že sa nenechal rozmaznať pozlátkom showbiznisu, dokázal Chris Martin aj minulý rok, keď si cestou z pohrebu svojho strýka bez hviezdnych manierov vyčerpaný zdriemol priamo na palube trajektu na ktorom cestoval.

Chris Martin
Chris Martin



Zaradené pod: Celebrity, Chris Martin




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk