Anthony Kiedis je voľný

pridal admin 14.7.2008 o 12:58


Anthony Kiedis

Anthony Kiedis, spevák kapely Red Hot Chili Peppers sa po troch rokoch rozišiel so svojou priateľkou, Heather Christie. Pár už od júna žije oddelene. Majú spolu jedno dieťa, syna Everly Beara, narodeného v októbri minulého roku. Rozchod okomentovala Christie slovami:

„Anthony je skvelý otec a budem ho navždy milovať za to, že mi dal dar života. Naozaj dúfam, že nájde čo hľadá.“

Christie je od 45-ročného Kiedisa o 23 rokov mladšia a údajne je bývalá modelka. Je mi trošku nejasné, ako niekto môže byť v dvadsiatich dvoch čokoľvek bývalé. Možno bývalé dieťa, ale človek za sebou v tom veku nemôže mať kompletnú profesiu. No možno modelkovskú, v prípade keď ako Heather vyzeráte, že ten koks z toho móla po ostatných len upratujete. Anthony a ja sme ale veľkí umelci a tak zdieľame aj rovnaké sny. A teraz, keď si Anthony ten svoj s upratovačkou splnil, môže si ubolené srdce po rozchode liečiť nespútaným sexom s nespočetnými supermodelkami. Mám pocit, že Anthony bude v poriadku.

Anthony Kiedis
Anthony Kiedis



Zaradené pod: Anthony Kiedis, Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk