Prvá fotka: Matthew McConaughey a syn Levi

pridal admin 24.7.2008 o 16:32


Matthew McConaughey

V novom čísle magazínu OK! rozpráva Matthew McConaughey (38) s jeho typickým južanským štýlom o narodení syna Leviho, ktorý prišiel na svet 7. júla 2008:

„5. júla mojej priateľke Camile praskla plodová voda. Išli sme do nemocnice. 59 a pol hodín pred pôrodom, ale kto to počíta. Začala mať kontrakcie a postupne sme sa dostali do skvelého rytmu. Mali sme 14 hodinový vystúpenie, ja a ona. Sedel som tam pri nej, priamo medzi jej nohami. Boli sme ako kmeň, tancovali sme pri tom. Púšťal som nám ľudovú brazílsku hudbu.“

Všetko to mám zaznamenané. Chcel som sa stať otcom od mojich desiatich rokov. Otcovstvo je pre mňa veľmi, veľmi prirodzené. Džemovali sme! Potili sa. Všetko bez liekov, ideme na to! Našla tú silu akú majú iba ženy v takom stave. Boli sme hore viac ako 40 hodín, ale hneď sme prešli od absolútnej únavy k vytrvalosti. Dokážeme to, zostaneme v rytme. Nenechaj sa zdolať kontrakciami.

Nakoniec potom doktor povedal: Cisársky rez. Bábätko prišlo na svet s pupočnou šnúrou okolo krku, takže to bolo správne rozhodnutie. Samozrejme, keby sme to vedeli dopredu, mohli sme byť hotoví za tri hodiny. Smiali sme sa tomu, ale to nám tak Matka Príroda a bábätko hovorili: Vďaka Bohu za modernú medicínu.

Zobral som ho do rúk a hovorím: Poď ku mne, malý človiečik. Uvidel som pipíka a zakričal, že sme mali pravdu, pretože sme si mysleli že to bude chlapec. A potom som ho dal do rúk Camile.“







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk