Prvá fotka dvojičiek Vivienne a Knox Jolie-Pitt

pridal admin 4.8.2008 o 0:02


Vivienne a Knox Jolie-Pitt

Časopis People prináša prvé fotky dvojičiek Angeliny Jolie (33) a Brada Pitta (44), za ktoré údajne zaplatili až 11 miliónov dolárov. Všetky peniaze pár venoval, tak ako aj v minulosti, na charitu. Za fotky ich dcéry Shiloh zaplatil časopis People v júni 2006 štyri milióny dolárov.

S trojtýždňovými dvojičkami Knox Léon a Vivienne Marcheline sú tak v klane Jolie-Pittovcov už 6 potomkovia. Za súrodencov majú Maddoxa (6) z Kambodže, Paxa (4) z Vietnamu, Zaharu (3) z Etiópie a Shiloh (2) z maminkinej vagíny.

Celá rodinka zatiaľ zostáva na zámku Château Miraval vo Francúzsku (ktorý si prenajali na tri roky), kde sa všetci spolu starajú o novorodencov.

„Shiloh a Z vyberajú dvojičkám oblečenie a pomáhajú s prebaľovaním. Je to chutné – sú malé mamičky.“

Óóóh, tá fotka kde Shiloh drží jedno z bábätiek je sladšia ako Magnum s Nutellou. Skoro (skoro!) mám chuť začať aj ja s tým retardovaným detským blábolením, ktoré prepadá inak úplne uvedomelých dospelých ľudí v prítomnosti plienko-nosičov (prekvapujúco často platí aj na starých ľudí s plienkami) a ktoré je tak otravné pre okolostojacich, že začnú rozmýšľať nad tým, ako by vyzeral váš mozog rozplesknutý na najbližšej stene. Ťuťuli… Nezačínajte s tým! Muťulííí… A dosť! A guci guci gucííí! Áááh, niééé…

Vivienne a Knox Jolie-Pitt







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk