Môj penis práve explodoval

pridal admin 15.9.2008 o 23:20


Megan Fox

Megan Fox (22, Transformers) zdobí obálku októbrového GQ a v časopise sa predstavila na fotkách, ktoré dávajú nový význam slovnému spojeniu „problémy s erekciou“. Ak sa vás šéf dnes opýta, prečo chodíte s erekciou po office, ukážte mu tieto fotky a on pochopí a povie vám, že „vzadu je jedna miestnosť voľná, môžeme ísť tam.“

K fotkám je aj rozhovor, v ktorom Megan hovorí: „Bla bla, bla bla.“ Je to úplne jedno. Tieto fotky sú viac popiči ako reťaz na bicykli. Jediná vec na svete lepšia ako Megan Fox, je Megan Fox s hranolkami a zmrzlinou.

A je mi jedno čo si myslíte, ale ak na tejto žene nájdete jedinú chybu, tak ste buď keksík vybíjaný ako korčula s kabelkou plnou dúh, alebo žena, ktorej z uší strieka závisť v takých množstvách, že sa pod nimi dá natočiť ďalšia Fontána pre Zuzanu. Daj si šalát dievča a drž hubu, pretože toto tu je Megan Fox, masový vrah potomkov tvojho frajera.

Megan Fox
Megan Fox
Megan Fox
Megan Fox
Megan Fox
Megan Fox
Megan Fox
Megan Fox
Megan Fox

Video z fotenia:



Zaradené pod: Celebrity, Megan Fox




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk