Nič nové, Paris Hilton je ešte stále idiot

pridal admin 19.9.2008 o 1:43


Jednoočko

30. septembra má premiéru nová show Paris „Najslávnejšia amatérska porno herečka všetkých čias“ Hilton, v ktorej hľadá svoju novú najlepšiu prijateľku. Pretože tá posledná je teraz už nudná. Koncept je to geniálny a určite nám prinesie nošu zábavy. V rámci propagácie tejto relácie sa Paris posťažovala, čo je najčastejšia mylná predstava, ktorú o nej ľudia majú. To, že nepracuje! Viem, tiež som od šoku pustil tanier na zem. Takže čo na to Paris?

„Ľudia si myslia, že nepracujem. Ale ja doslova riadim obrovskú korporáciu. Mám moje značky oblečenia, moje šampanské, moje hodinky, topánky, kabelky a oblečenie pre psov. Všetky možné produkty, ktoré si dokážete predstaviť. Točím filmy. Momentálne nahrávam môj druhý album, produkujem a hrám v novej televíznej show. Takže to je 24-hodinový, sedem dní v týždni job. Pracujem neustále a preto sa smejem, keď o mne ľudia niečo také hovoria.“

Mno. Tak sa na to pozrime. Album? Prepadák. Filmy? Z piatich filmov ktoré Paris natočila, sú štyri v prvej stovke rebríčka najhorších filmov podľa najväčšej filmovej stránky IMDb. To oblečenie asi kupujú ľudia blbší ako ona, takže to jej asi môžeme uznať. Ale žeby neustále pracovala? Err, paparazzi ťa non-stop prenasledujú, vieme ako vyzerá tvoj deň, ty štetka! Pomôžme si opäť raz najlepšou stránkou sveta* a pozrime sa na program Paris Hilton za tento mesiac:

Party časopisu Nylon, Paris s Benji-m v LA, Roosevelt Hotel, The Mondrian reštaurácia, Otvorenie sushi baru, Paris a Benji na obede, Paris s priateľkami v LA, Paris a Nicky v nočnom Malibu, Predstavenie príčeskov „The Bandit“, V clube Coco DeVille, Paris na benzínke, Pred hotelom v NY, Slávnostné otvorenie nového podniku, Paris a Benji v NY, Paris nakupovala v „športovom“ obchode, Späť v LA, V nočnom clube v Dánsku, Predstavenie kabeliek v Kodani…

A tak ďalej… Som si istý, že ten roboš čo v tej zime kope jamu pred vašim domov určite úprimne ľutuje prepracovanú Paris Hilton. Chudinka naša.

Kto nemá dosť, kukne klasiky ako toto a toto, alebo toto a nesmieme zabudnúť ani na toto. Alebo si rovno prečítajte všetko.

PS: Hej Paris, ako dopadla tá cesta do Afriky?

* Oh, nie! Najlepšia stránka sveta skončila! NIEEEEEE!!! Štartujem petíciu Zachráňme najlepšiu stránku sveta!

Žiadna pikoša o Paris nesmie byť bez tohto videa:

Kvapavka
Kvapavka
Kvapavka
Kvapavka
Kvapavka
Kvapavka
Kvapavka
Kvapavka



Zaradené pod: Celebrity, Paris Hilton




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk