Heather Locklear tiež jazdí pod vplyvom, vyzerá ale úplne v pohode

pridal admin 30.9.2008 o 2:56


Heather Locklear

Heather Locklear (47, Melrose Place) bola cez víkend zatknutá za jazdu pod vplyvom po tom, čo najprv krížom krážom, koleso sa točí dokola, ola hej, šoférovala po parkovisku a hneď na to vyšla na diaľnicu, kde sa rozhodla zaparkovať v jednom z jazdných pruhov a ísť peši na prechádzku. Podľa predbežných správ však nešlo o alkoholické opojenie, nekultúrny stav a spoločenské unavenie spôsobili s najväčšou pravdepodobnosťou lieky na predpis. Herečka sa v júli vrátila z liečenia proti stavom úzkosti a depresii.

Najlepšie na tom celom je ale fotka, ktorú ujovia policajti spravili na strelnici vrátnici stanici. Tak veľké oči som videl len ženách, keď si pred nimi dám dole gate. Hej bejby, naozaj je tak malý. Musíš prísť bližšie potom bude vyzerať väčší. Je to ako keď sme boli malí a nemali sme na veľkú telku*, tak nás mama posadila rovno pred ňu. Som za to teraz skoro slepý, ale dokážem sa pozerať priamo do slnka viac ako tri minúty! To je rekord! Daj na to!

* To bolo dávno, keď ešte neexistovali diaľkové ovládače a keď ste chceli prepnúť kanál, museli ste vstať, ísť k telke a spraviť Kžžžuummm-kžžžuummm. To si deti neviete predstaviť, to je niečo ako anti-Star Trek.

Na 47 ale v plavkách stále vyzerá skvele:

Heather Locklear
Heather Locklear
Heather Locklear
Heather Locklear







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk