Adriana Lima v reklame na nový parfém Victoria’s Secret

pridal admin 9.10.2008 o 2:51


Adriana Lima

Pozeral som sa na tieto fotky z reklamnej kampane na VS Wish, nový parfém Victoria’s Secret a ako pozerám, tak pozerám, nie je mi jasné, v čom sa odlišujú od klasických fotiek VS spodného prádla. Na tých fotkách nikde nie je ani len ta prekliata fľaštička… Je mi jasné, že vizuálne zobrazenie vône je asi z marketingového hľadiska trošku problém, ale no tááák, aspoň trochu kreativity by to chcelo! Plánovanie tejto kampane v reklamnej agentúre si predstavujem takto:

– No tak chlapi, poďte sem, musíme dať hlavy dokopy. Tá kampaň pre Vicoria’s Secret čo sme im minule robili s Adrianou Limou mala obrovský úspech. Tak traz chcú aby sme im spravili aj ďalšiu na ich nový parfém. Takže, má niekto nejaký nápad?
– Hmm…
– No…
– Ale no tak, poďme, viem, že niečo vymyslíme…
– Oh, ja viem!
– Áno, Jim?
– Čo keby sme obliekli Adrianu Limu do spodnej bielizne a polonahú ju nafotili.
– Err, Jim, to je síce skvelý nápad, ale to sme spravili už minule. A tentokrát ide o parfém, nie spodné prádlo.
– Oh, aha… Hmm, tak potom neviem…
– No tak ľudia, sme tu predsa kreatívny team, platia nam nekresťanské peniaze, niečo sakra vymyslíme!
– Hmm…
– Mhh…
– Už viem! Mám to! Čo keby sme na to išli s humorom. Predstavte si psov ako ľudí, hej? Máte? Proste haf haf, ale žijú ako ľudia. Je večer, záber na psiu búdu. Vo vnútri sa fenka pripravuje na večer. Okúpe sa, učeše, upraví si srsť a nastrieka na seba parfém. VS Wish! Cíti sa úžasne, sexi a odchádza na rande.
– Príde na miesto a tam ju čaká jej vyvolený. Ten sa na ňu zaľúbene pozerá ako k nemu prichádza. Zmyselne si ju prezerá od hlavy až po chvost. A potom keď už je len pár krokov od neho, niečo upúta jeho pozornosť!
– Zdvihne sa, zdá sa, že sa ide nadýchnuť jej parfému ale on ju obíde a začne jej ovoniavať zadok!
– A potom sa objaví slogan: Nový parfém od Victoria’s Secret. Pre ľudí.

Všetci sa nadšene usmievajú a súhlasne kývu hlavou. Jim, ktorý má už piate presso dokonca nadšene tlieska a kýve sa pri tom zo strany na stranu.

– Skvelé Bill! Skvelé! Tomu sa hovorí kreativita! Okej, ako to spravíme? Budeme potrebovať ľudí oblečených ako psov. Alebo trénovaných psov. Fakt dobre trénovaných psov. Asi to bude chcieť aj nejaké počítačové úpravy. Hmm, a kulisy, musíme zohnať kulisy kde to všetko natočíme. A hercov, ktorí to nadabujú. Hmm, to bude dosť veľa roboty… Bude to s plánovaním trvať týždne, musíme zohnať ľudí a všetko, budeme tu do noci a možno aj cez víkendy… Hmmm… Sakra… Okej, viete čo, to znie príliš zložito. Srať na to. Spravme to ako vždy. Zoženieme Adrianu Limu a odfotíme ju polonahú, čo vy nato?

Hlasný potlesk, celý tým jasá:

– Vuéééj, ánóóó, bravóóó!
– Super chlapi, dajte na to! Zavolajte niekto tomu gay fotografovi, nech nám spraví pár ďalších fotiek, veď to prádlo tam už má a zajtra nech mám tie fotky na stole. Ide sa na pivo! Kto je posledný pri výťahu je hnilé vajco!

Adriana Lima
Adriana Lima
Adriana Lima
Adriana Lima
Adriana Lima







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk