Pikošky Party túto sobotu, 18. októbra

pridal admin 14.10.2008 o 21:49


Piškótovica

Na zopakovanie, pre tých, ktorí nedávali pozor: Jubilejná tretia Piškótovica sa uskutoční túto sobotu, 18. októbra. Neviem prečo jubilejná, ale je to pekné slovo, takže tretia jubilejná. Neotáľajte teda priatelia a príďte sa zabaviť do kruhu vysoko atraktívnych, inteligentných a vtipných Piškótkárov (a admina). A možno tentokrát už konečne príde aj Tribula!

Kedy: 18. októbra 2008 od 20:30.
Kde: U Majora Zemana, Vysoká 37, Bratislava (mapa v pokračovaní).

Jo a ešte informácia na okraj: Keďže sa moje rodné mesto Prešov rozhodlo udeliť mi cenu Sarkazmus roka a pri tejto príležitosti mi bude odovzdaný klúč od mesta (aj s erbom), strávim zvyšok týždňa až do Pikošky Party v Prešove. A keďže tam nie je internet, nebudú tento týždeň ani nové pikošky. Hmm, musím sa priznať, že nie všetko z toho čo som práve napísal je pravda… Väčšina. Okej, nič z toho nie je pravda. Teda okrem toho, že nebudú nové pikošky. Čas si môžete krátiť čítaním archívu, kde nájdete také klasiky ako:

Tá o tehotných ženách.
Tá o veľkých ženách.
Tá o východniaroch (a druhá časť).
Tá o klamaní.
Tá o vyskakujúcich prsníkoch.
Tá o kráse.
Tá o dni potom.
Tá o tehotných deťoch.
Tá s polohami.

A mnoho ďalších. Nezabudnite ani na fórum. Uvidíme sa na Party, egreškovia.



Väčšejšie



Zaradené pod: Adam Sandler, Pikošky




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk