Beyonce predstavila dve nové pesničky, rozpráva o svadbe

pridal admin 14.10.2008 o 9:55


If I Were a Boy (video hore) a Single Ladies (Put a Ring On It) (video v pokračovaní) sú prvé dva single z nového albumu Beyonce Knowles – I Am…, ktorý vychádza 18. novembra.

V súkromí už dlhú dobu po jej boku stojí rapper Jay-Z. O ich vzťahu pár na verejnosti nerozpráva a aj svadba, ktorá sa uskotočnila v apríli, bola velmi súkromná udalosť, na ktorej sa verejnosť a médiá nezúčastnili. V rozhovore pre nové vydanie časopisu Essence však Beyonce konečne poodhalila pár detailov:

„Myslím si, že zvlášť dnes, s Internetom, paparazzmi, fotoaparátmi na telefónoch a tým všetkým, je také ťažké uchovať nejaké tajomstvá. A je to také dôležité. Aj vo vzťahu je podľa mňa dôležité, aby človek nebol taký prístupný. Keď si zoberiete Princa alebo Michaela Jacksona, alebo ktorúkoľvek superhviezdu, nevideli ste ich keď vystupovali z lietadla alebo vychádzali z bazénu a neboli zrovna učesaní. Je skvelé, že ľudia vidia, že nie sme dokonalí. Ale je takmer nemožné, aby dnes existovali superhviezdy, pretože ľudia nikdy nemajú dosť. A to ani nie je o mojej hudbe. Ide o veci, ktoré si ľudia o mne predstavujú v ich hlavách. Ale nemôžem vyhovieť každému. Viem, že Jay a ja pravdepodobne inšpirujeme ľudí. A cením si, že ľudia sú na to hrdí. Ale toto je jediný spôsob ako si dokážem zachovať súdnosť, tak prečo by som mala teraz začať o sebe rozprávať?

Tým, že o sebe nehovoríte, máte kontrolu nad svojou ‚značkou‘. Môžete ovládať, to čo chcete prezradiť a o čom budú ľudia hovoriť.

Jay a ja o všetkom rozhodujeme spolu. Moje slovo je moje slovo. To čo Jay a ja máme spolu je skutočné. Nie je to o rozhovoroch alebo o predaji tej správnej fotky. Je to naozaj.“

Svadba bolá malá a súkromná, pretože ako hovorí Beyonce, nepotrebovala, aby to bol „jej veľký deň“. Ako hviezda o túto túžbu po rokoch červených kobercov už dávno prišla: „Už toľkokrát to bol môj deň, nepotrebovala som to.“

Okrem prsteňov si pár dál spraviť aj rovnaké tetovania: Rímske číslo štyri na prsteníku. Takto majú znamenie ich spojenia na sebe aj keď si zrovna musia dať prsteň dole kvôli práci. Číslo štyri má pre nich oboch výnimočný význam: ona sa narodila 4. septembra, on 4. decembra a zobrali sa 4. apríla.




Zaradené pod: Beyonce, Celebrity, Hudba




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk