ŠOK! Paris Hilton sa rozišla!

pridal admin 20.11.2008 o 12:06


Paris Hilton

Po deviatich mesiacoch randenia nastala chvíľa, ktorú nikto nečakal. Nekonečná láska medzi Paris Hilton (27) a Benji Maddenom (29) je na konci. Viem, viem, tiež tomu nemôžem uveriť! Priateľka Paris o rozchode povedala:

„Paris je z rozchodu smutná, ale sú proste príliš rozdielni a chcú v živote iné veci. Bol jej verný a milý, ale prišiel čas dať si zbohom.“

Paris a Benji sú príliš rozdielni? A na toto zistenie potrebovali 9 mesiacov? Benji Madden pochádza z chudobnej rodiny a už ako teenager musel začať pracovať, pretože ich otec opustil keď mal šestnásť rokov. Navyše je silno veriaci a dokonca má aj niekoľko tetovaní z Biblie. So svojim bratom založili skupinu Good Charlotte a všetko čo v živote dosiahli si tvrdo odpracovali. Paris Hilton na druhej strane v živote nemusela pohnúť prstom, číta Bibliu akurát tak keď má isť do väzenia a medzi jej koníčky patrí šoférovanie pod vplyvom, klamanie v televízii a točenie domáceho porna. Myslím, že mám predstavu o tom, čo mysleli tým „príliš odlišní“. Rozchod je preto prospešný pre obe strany – Paris sa môže opäť venovať tomu, čomu sa zbytočné štetky venujú a Benji si môže konečne dať skontrolovať to svrbenie v rozkroku a zistiť prečo to tak páli pri cikaní.

Paris Hilton
Paris Hilton
Paris Hilton



Zaradené pod: Celebrity, Paris Hilton




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk