Beyonce – aj veľká riť vie očariť? Nie, nevie.

pridal admin 1.12.2008 o 16:06


Beyonce

Beyonce a jej tlstá riť zdobia (?) obálku nového vydania časopisu GQ a vo vnútri potom predvádza aj jej retardované tanečky. To všetko v rámci propagácie jej nového albumu, ktorý asi teraz niekedy vychádza, alebo možno už aj vyšiel, ale keďže ma to vôbec nezaujíma, je mi to úplne jedno.

Každopádne, jej riť je obrovská. Grafici z GQ sú si toho vedomí a spravili všetko pre to, aby túto skutočnosť zakryli. Naživo sa to však nepodarí ani slnku. Jediná vec ešte väčšia ako jej riť je jej sebavedomie s akým sa nasúkala do jednej z tých čiernych obtiahnutých kombinéz v ktorej potom naživo vystúpila v americkej televízii. Video z tejto udalosti si môžete pozrieť v pokračovaní.

Vyzerá v tom ako Zeta-Jones v tom filme, ktorý neviem ako sa volal a hrala tam už neviem s kým a bola tam akože taká tá zlodejka a chcela ukradnúť už neviem čo, tuším asi diamanty, lebo šak väčšinou sa kradnú diamanty, no a on bol starý a ona mladá a on nebol za koho sa vydával, alebo ona nebola tou za ktorú sa vydávala a možno ani jeden z nich nebol… Kde som to skončil… Aha, riť. No, takže ona sa tam v takom tom obtiahnutom oblečku váľala po zemi a uhýbala lejzrom ako sa snažila ukradnúť tie diamanty. A Beyonce vyzerá presne tak. Akurát s tým rozdielom, že jediné lejzre ktorým by sa dokázala Beyonce vyhnúť sú tie obrovské, čo v noci svietia po Bratislava a ja potom keď idem opitý domov, som vždy zvedavý kde začínajú a tak za nimi bežím až kým nie som unavený a potom zistím že som sa stratil a zrazu neviem kde som a som sám a bojím sa. A tak si sadnem na chodník a plačem lebo mi je zima a musí pre mňa prísť mama. Hmm, zase som… Čo som to… Aha, Beyonce! Každopádne som chcel povedať, že som počul, že zadok Beyonce je taký veľký, že keď cúva, vydáva taký ten zvuk ako kamión, že PÍÍÍÍÍP, PÍÍÍÍÍP, PÍÍÍÍÍP! Že pri-sa-hám!

Beyonce
Beyonce
Beyonce
Beyonce
Beyonce
Beyonce

Live vystúpenie:

Fotky:

Beyonce
Beyonce
Beyonce
Beyonce
Beyonce
Beyonce
Beyonce
Beyonce
Beyonce
Beyonce



Zaradené pod: Beyonce, Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk