Nový trend ktorý musí skončiť: Fotrove vyhrnuté gate

pridal admin 4.12.2008 o 18:24


V Hollywoode existuje mnoho trendov, s ktorými prišli celebrity ktoré majú príliš veľa voľného času a primálo intelektu na to, aby vymysleli niečo nové a tak sa pokúšajú znovu oživiť omyly minulosti. Máme tu homeless look, legíny, mucha puk okuliare, jarmilky, gate pičorezky no a v poslednej dobe sa k tomu pridávajú aj fotrove vyhrnuté gate.

Je mi jasné, že ženská ješitnosť je komplexná a pre mužský racionálny mozog ťažko pochopiteľná téma. Už často sme to preberali v komentároch a väčšina ženského správania sa po zanalyzovaní dá rozdeliť do predvídateľných skupín.

Škaredšie buchty sú obraňované, pretože nám to fajne hrá na naše vlastné komplexy, krajšie štetky sú z rovnakého dôvodu kritizované.

Keď je kritizovaná žena inými ženami, kritizovanie je oprávnené, keď si však kritiku dovolí mužský samec prioritu preberá ženská spolupatričnosť a hnev je obrátený proti opačnému pohlaviu…

Ženy vedia čo muži chcú. Veľmi dôležité. A vedia to lepšie ako samotní muži.

No a tak podobne… Väčšina ženských pochodov síce z racionálneho hľadiska muža nedáva zmysel, pri širšom pohľade na davové správanie je však ich konanie ľahko predvídateľné.

Prečo však atraktívna žena v najlepších rokoch s dokonalou postavou zoberie do rúk niečo také ako hore odfotené rifle z 80-tych rokov a oblečie si ich na verejnosť s postojom „ja som trendy, ja som iná, ja som in“ je pre mňa absolútne nepochopiteľné. Je mi jasné, že túžba po individualite a odlúčení sa od davu je ukrutne silná, existuje však hranica kde individualizmus a nekomfortnosť prestáva byť originálne svojská a jedinečná stáva sa jednoducho jedinečne prijebaná.

Amanda Peet

Jennifer Aniston

Jessica Alba

Kate Walsh

Lindsay Lohan

Rachel Bilson

Sarah Jessica Parker

Vanessa Hudgens

Katie Holmes










Zaradené pod: Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk