Čo priniesol víkend

pridal admin 8.1.2007 o 2:47


  • Alan Cumming sa oženil. (Nemali by sme pri keksíkoch skôr hovoriť o „omužení“? Len ma tak napadlo…) Herec známy napríklad z filmu X-Men 2 si po dvoch rokoch zobral svojho priateľa, ilustrátora Granta Shaffera. A predpokladám, že to Cavalliho bude zaujímať, takže: Na svadbu v Londýne prišiel Alan oblečený v hnedej sukni, čiernej košeli a kravate. Jeho partner mal oblečený pruhovaný čierny oblek a bielu košeľu s kravatou. ??
  • Claire Danes a Billy Crudup sa naopak po troch rokoch rozišli. Ju sme videli napríklad v treťom Terminátorovi a jeho v tretej Impossiblej Missií. Stalo sa tak ešte pred Vianocami a Billy vraj ťahal čáru po tom, čo Claire začala hovoriť o svadbe. Čo by sa mohlo zdať neočakávané, keby Billy svoju predchádzajúcu priateľku, herečku Mary-Louise Parker, neopustil tehotnú v ôsmom mesiaci.
  • Lawrence Fishburne a jeho žena Gina Torres čakajú bábätko. Herecký pár, ktorý sa zosobášil v roku 2002, sa v lete tešia na prírastok do rodiny. Je to ich prvý spoločný výsledok reprodukcie. Fishburne, známy z trilógie Matrix, už má dve deti z predchádzajúceho manželstva.
  • Na obrázku je Kate Winslet a Cate Blanchett na nejakom filmovom festivale, pretože všetci hore-spomínaní ľudia sú škaredí. A modrá je dobrá. A toľko modrej ako na tej fotke, som v živote nevidel.







    Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
    Meno:
    ODOSLAŤ
    :)
    SOCIÁLNE SIETE
    KOMENTÁRE
    vaše novinky zo sveta zábavy
    sector logo
    network
    Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk