Hors d’oeuvres

pridal admin 14.1.2007 o 23:36


  • Eva Longoria neznáša sex. Teda, pred kamerou. „Neznášam sex scény a bozkávanie pred kamerou. Je to nepríjemná situácia pre všetkých. Daj lakeť sem, dávaj pozor na svetlo… Nie je na tom nič prirodzené a cítite sa nesvoj, “ hovorí 31-ročná herečka.
  • Jennifer Lopez žaluje svojho bývalého manžela. Ojani Noa chce vydať knihu plnú tajomstiev z ich spoločného života. Toto obdobie zahŕňa 11 mesiacov ich manželstva, ktoré uzavreli v roku 1997. V knihe píše napríklad o ich prvej spoločnej noci, ale aj tom, že ho podviedla s jedným s kolegov z filmu Anaconda. V tom s ňou hrali napríklad Ice Cube, Eric Stoltz, Owen Wilson a Jon Voight. Tak si tipnite, ktorý to bol.
  • Toni Braxton chce od svojho bývalého manažéra 10 miliónov dolárov. Vraj ju zmanipuloval a kvôli nemu odstúpila od lukratívnej zmluvy s nahrávacou spoločnosťou Arista. A potom s ňou podpísal zmluvu vo vydavateľstve, ktoré on sám vlastnil. A bla bla bla, koho to zaujíma. Toni Braxton mala v živote jeden hit, tak si ho aspoň pripomeňme:






  • Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
    Meno:
    ODOSLAŤ
    :)
    SOCIÁLNE SIETE
    KOMENTÁRE
    vaše novinky zo sveta zábavy
    sector logo
    network
    Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk