Paris Hilton sa poučila

pridal admin 25.1.2007 o 21:26


Matka Tereza

Asi ste už počuli o stránke parisexposed.com, na ktorej je archív vytvorený z vecí, ktoré patrili Paris Hilton, ale prišla o ne, pretože nezaplatila účet 208 dolárov, za sklad kde boli uložené. Paris si ich tam uložila keď sa sťahovala, a keďže si ich nevyzdvihla a nezaplatila účet, boli predané v aukcii. A nejaký úchylák ich všetky kúpil a teraz hodil na web. A svete divme sa, niečo to stojí. V súkromí Paris Hilton sa môžete digitálne prehrabávať za 39, 97 dolárov.

Samozrejme je tam Paris väčšinou nahá, ale to už každý videl. Takisto sex video sme videli, na stránke ich je však viac. Okrem toho tam môžete vidieť, ako fajnová pani Hiltonová, šnupe koks z kilovej (!) kôpky koksu na holej hrudi nejakého iného fajnového chlapíka, má sex, potom pre zmenu fajčí trávu, má sex, píše si denníček, a potom ešte má sex, tentokrát, opäť pre zmenu, aj s erotickými pomôckami. A iné veci. Teda hlavne ešte viac nahej Paris, ďalšie požívanie ilegálnych látok a nejaké to sexovanie. Jo a cecky a vagíny a tak. Prvé videá sa už aj začali objavovať na nete, aj keď sú ešte zatiaľ z toho miernejšieho súdka. Sedem takých si môžete stiahnuť napríklad tu alebo tu. Obsahujú vzrušujúce scény ako Paris pri umývaní zubov, a errr, no to je asi to najvzrušujúcejšie čo tam nájdete. Ale výraz na tvári Paris Hilton, keď jej jej priateľ (?), ktorý ju nakrúca nahú vo vani, povie, že cena tohto videa, ktoré točí, nie je milión dolárov ako si naivná Paris myslí, stojí za to.

Update: Objavili sa ďalšie videá. Paris na lodi (horná fotka) tu a ešte viac videí tu a tu. Posledné dva linky asi obsahujú aj 7 videí z predchádzajúcich linkov, ale už nemám silu to pozerať. Je tam však video, na ktorom Paris Hilton SAMA, BEZ CUDZEJ POMOCI, POUŽÍVA počítač. Viem, tiež som neveril vlastným očiam.

Update 2: Nikoho asi neprekvapí, že medzi všetkými tými vecami čo patrili Paris, sa nachádza napríklad liek na herpes. Čo je ale zaujímavejšie, je dokument, vystavený na meno Amber Taylor, podľa ktorého v marci 2003 potratila. Nikto nevie kto je Amber Taylor, zhodou okolností, má však na dokumente uvedený rovnaký deň narodenia ako Paris.




Zaradené pod: Celebrity, Paris Hilton




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk