Vo veci vzťahov…

pridal admin 6.2.2007 o 7:50


  • Jim Carrey je šťastne zaľúbený do Jenny McCarthy. Herec momentálne robí rozhovory a propaguje svoj nový film The Number 23, ale väčšinou netrvá dlho a reč sa zvrtne na srdcové záležitosti. O láske a svojom vzťahu s Jenny McCarthy (na obrázku hore) hovorí: „Jediná vec, ktorá ma v živote pohltila je láska. Pocity ako: Čo to je? Ako ju získam? Tieto veci mi z času na čas zamestnávali myšlienky. S Jenny mám pocit, že náš vzťah sa začal v čase, keď som viac ako kedykoľvek predtým, pripravený mať vzťah“.
  • Jason Priestley bude otcom. Bývalá hviezda seriálu Beverly Hills 90210 čaká s manželkou Naomi Lowde ich prvý prírastok do rodiny. Pár sa zobral v roku 2005 na Bahamách na svadbe so 120 hosťami, medzi ktorými boli aj Jasonovi kolegovia zo seriálu – Jennie Garth, Ian Ziering, Tiffani Thiessen and Tori Spelling. Predtým boli štyri roky spolu. Naomi bola pri Jasonovi aj po jeho havárii v roku 2002, keď Priestley len o vlások unikol smrti, keď v závodnom aute nabúral a utrpel takmer smrteľné poranenia.
  • A Ryan Phillippe je stále sám. Tri mesiace po rozvode s herečkou Reese Witherspoon, Ryan hovorí: „Toto je najťažší obdobie v mojom živote.“ Malou útechou mu môže byť fakt, že aspoň v kariére má za sebou svoj najlepší rok. Na prvom mieste je však stále rodina: „V minulom roku som natočil tri filmy a teraz si vezmem dobrú a dlhú prestávku a budem otcom. To je teraz u mňa na prvom mieste.“


  • Zaradené pod: Celebrity, Ryan Phillippe




    Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
    Meno:
    ODOSLAŤ
    :)
    SOCIÁLNE SIETE
    KOMENTÁRE
    vaše novinky zo sveta zábavy
    sector logo
    network
    Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk