Mary J. Blige sa zabudla poďakovať svojim mentorom

pridal admin 15.2.2007 o 15:41


Mary J. Blige (37) si v nedeľu odniesla tri hudobné ceny Grammy a vo svojej ďakovacej reči spomenula celý telefónny zoznam mien, avšak dve veľmi dôležité mená zabudla. Andre Harrell, zakladateľ Uptown Records a jej prvý producent Sean „Diddy“ Combs stáli pri nej na samom začiatku jej kariéry. Ako teda mohla zabudnúť na týchto dvoch, bez ktorých by dnes nebola tam kde je?

„Triasla som sa. Snažila som si spomenúť na všetkých, ktorí mi pomohli s týmto albumom (The Breakthrough), pretože to pre mňa bol taký veľký prielom.

Zabudla som sa poďakovať Andre Harrellovi za to, že za mnou prišiel a veril vo mňa. Keď som žila v ghette, prišiel ku mne domov. Povedal mi, že jedného dňa budem spievať pre kráľov a kráľovné. Musela som na to pamätať. Vtedy som mala 17. Bola som malé dievča, teenager v džínsoch.

Andre vtedy zamestnával veľa ľudí, ktorí naozaj tvrdo bojovali za to, aby Mary J. Blige spravila kariéru. Jeden z tých ľudí bol Puffy. Chémia medzi nami vytvorila začiatok celého tohto hip-hop soul hnutia, ktoré dnes všade vidíme. To ako sa ľudia obliekajú, to ako hovoria. Pesničky ktoré skladajú. Všetko to vychádza z toho, čo sme vtedy s Puffom vytvorili.“

A tu je jej nedeľné Grammy vystúpenie, kde naživo zaspievala Be Without You:



Zaradené pod: Celebrity, Mary J. Blige




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk