Britney je Ms. Crazy

pridal admin 19.2.2007 o 3:17


Fuuuuuuuu

Okej, ten obrázok je dosť vtipný. Ale naozaj si nemyslím, že to robí kvôli publicite. Podľa posledných správ sa v živote Britney prihodila „tragická udalosť“. Prehlásenie údajne pochádza od jej manažéra a ostrihanie vlasov má terapeutický charakter. Ostrihané vlasy si mimochodom môžete teraz vydražiť na ebay.com. A ak o tom čo i len uvažujete, mali by ste okamžite opustiť túto stránku.

Je však viac ako jasné, že Britney svoj život od rozvodu nezvláda. Už po rozchode s Justinom mala Britney problémy udržať svoj život v kolajách. Mohla sa však vtedy koncentrovať na svoju prácu – koncertné turné, ktoré vtedy prebiehalo. Práve vtedy do jej života vstúpil Kevin Federline. Túto etapu zachytáva reality show Britney & Kevin: Chaotic. Viac ako čokoľvek, ukazuje Britney ako beznádejne osamelé dievča, zúfalo túžiace po láske. Federline vďaka osudu, na správnom mieste v správny čas, sa stal nečakaným mužom po jej boku. Zdá sa, že Britney je opäť tam, kde bola pred dvoma rokmi. Rozdiel je ten, že teraz má dve maličké deti.

V pokračovaní ešte nájdete údajnú prvú fotku druhého syna Britney Spears, Jayden Jamesa, ktorá sa nedávno objavila na verejnosti. A kopu ďalších fotiek holohlavej Britney v lepšej kvalite ako v pôvodnej pikoške.




Zaradené pod: Britney Spears, Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk