Appetithäppchen

pridal admin 19.2.2007 o 1:22


  • Modelka a herečka Bridget Moynahan (36) je tehotná v treťom mesiaci. Otcom je jej bývalý priateľ, hviezda amerického futbalu, Tom Brady (29). Pár sa rozišiel v decembri minulého roku. Tom nestrácal čas a momentálne trávi čas v Versailles so supermodelkou Gisele Bündchen. Jednu modelku nabúchal a už má druhú? Musím povedať: Bravó Tom, bravó!
  • Hugh Grant sa rozišiel s priateľkou Jemimou Khan. 46-ročný herec a jeho o trinásť rokov mladšia priateľka boli spolu tri roky. Hugh je zviera, v roku 1995, keď chodil s herečkou Elizabeth Hurley, ho zatkli s prostitútkou. Napriek tomu s Hurley chodil až do roku 2000. Na Hugha!
  • Bryce Dallas Howard porodila. 25-ročná herečka, známa z filmov ako The Village alebo Lady in the Water, a jej muž, herec Seth Gabel, privítali prvý prírastok do rodiny. Páru, ktorý sa zosobášil v júni minulého roku po 5-ročnom vzťahu, sa narodil chlapček. Meno zatiaľ nie je známe. Herečku najbližšie uvidíme v kinách v lete, v treťom pokračovaní Spider-Mana. Bryce na rozdiel od Toma a Hugha nemá vo svojom životopise žiadne cool veci. Búúúú, búúúú! Čo tak nejaká tá lesbická aféra, nejaké to video, Bryce? Ha? Chceš predsa v Hollywoode niečo dokázať, nie?
  • A keďže Bryce je tak nudná a hore je fotka Bridget pre pipíkovcov, dáme si na koniec ešte Hugha.








    Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
    Meno:
    ODOSLAŤ
    :)
    SOCIÁLNE SIETE
    KOMENTÁRE
    vaše novinky zo sveta zábavy
    sector logo
    network
    Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk