Natalie Portman a Gael García Bernal to spolu robia

pridal admin 20.2.2007 o 0:32


Natalie Portman a jej bývalý priateľ Gael García Bernal, boli na Valentína spolu prichytení v Berlíne. A keď niečo poznám, tak je to previnilý výraz na tvári po sexe.

Prebehlo to asi takto: Stretli sa, po dlhšom čase, v cudzej krajine. Sami a bez zábran, vypili pár pohárov vína. Len chvíľu po tom, čo opadla úvodná hanblivosť, opadli aj ich šaty. Hej, pomysleli si, už sme sa videli holý, tak čo keby sme sa spolu ešte raz vyspali? Kvôli starým časom!

Na druhý deň, táto fotka. Predstavte si myšlienkové bubliny nad ich hlavami:

Ona: Ježíííš, to bolo krásne. Naše telá sa stretli v dokonalom spojení vášní. Som šťastná, lietam v oblakoch. Naša láska opäť rozkvitne! Hneď musím zavolať mame a oznámiť jej úžasnú novinku. Možno by sme sa mohli dnes zastaviť u našich doma na večeru?

On: Áááá, dobre som si zatrtkal. Nemôžem uveriť, že som ju prehovoril na anál. Paráda, musím to večer povedať chalanom. Teraz sa ale musím rýchlo vypariť, večer chcem ísť s nimi na pivo. Dúfam, že chápe, že to bolo len na jednu noc a nebude to komplikovať. Radšej si vypnem mobil, keby volala. Hádam jej to dôjde.

Ona: Hihi, ale nemôžem uveriť, že bol taký opitý, že uveril, že to bol anál. Chlapi sú tak ľahko zmanipulovatelní…

Gael García Bernal – fotky







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk