Prekvapenie, Britney opäť opustila liečenie

pridal admin 22.2.2007 o 2:41


Britney už po druhý krát v priebehu jedného týždňa, opustila liečenie, ani nie 24 hodín po tom, čo naň nastúpila. V stredu už bola odfotená, ako navštívila istého právnika v Los Angeles (horné foto). Dôvod jej návštevy nie je známy. Objavilo sa však viacero dohadov, čo sa deje. Údajne sa má zajtra uskutočniť stretnutie na súde, ktoré zvolal Kevin Federline. Iné správy zase hovoria, že Kevin si zobral ich dve deti k sebe domov, zo strachu o ich bezpečie a odmieta k nim pustiť Britney. Tiež sa objavili správy, že Britney bola prichytená ako kupuje vodku a chcela opäť navštíviť tetovacie štúdio. To však bolo zatvorené.

Uff, z tohoto sa ani nedá robiť sranda, to dievča je pekne v piči. Len dúfam, že to neskončí zle. Teda ešte horšie. A v nádeji, že sa všetko na dobré obráti, pripomeňme si dávnejšie časy, keď všetko bolo lepšie, cukor cukrovejší, Britney nebola šialená a nevyzerala ako lesba čerstvo prepustená z väzenia.



Zaradené pod: Britney Spears, Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk