Rachel McAdams v aprílovej Elle

pridal admin 6.3.2007 o 2:22


28-ročná herečka je na obálke v šatách Armani Prive, ktoré si Beyonce obliekla na odovzdávanie tohtoročných Oscarov. Na rozdiel od nej, v nich však nevyzerá tak tlsto. Na ďalšej fotke sa potom predviedla v šatách od Chanel, ktoré si k Oscarom obliekla Kirsten Dunst. A zase na rozdiel od nej, v nich nevyzerala tak strašidelne mŕtvo. Proste vo všetkom vyzerala lepšie. V jej vlasoch je síce ešte stále vidno zbytky tej cukrovo-vatovo rúžovej, ale už to nie je také omračujúce.

Rachel však okrem fotenia aj rozprávala o svojej sľubne sa rozvíjajúcej kariére. Diane Keaton o nej povedala, že taký dojem ako Rachel na ňu nespravil nikto, od kedy pracovala s Meryl Streep. McAdams je jednou z najžiadanejších mladých herečiek v Hollywoode, ale svoje filmové úlohy si nevyberá podľa lukratívnosti alebo slávy, ktorú jej prinesú, ale podľa toho, či ju nejako oslovia. Preto možno až tak neprekvapí, že napríklad odmietla rolu v The Devil Wears Prada alebo aj hlavnú ženskú úlohu v poslednom Bondovi.

Prezradila tiež, prečo prestala byť vegetariánkou.

„Niekoľko rokov som nejedla mäso a bola som nakoniec taká unavená, že som zaspala počas (komediálneho) predstavenia Chrisa Rocka. Naživo, v prvom rade. Potom som si povedala, že si zajtra musím dať nejakú slaninu.“

A ako každý umelec, ani ona sa neobíde bez svojich výstredností a úchyliek.

„Obrazy na krivo mi nedávajú spať. Idem z toho zošalieť. Som veľmi priestorovo citlivá. V sprche musím mať nádoby šampónu presne uložené. Musia ukazovať prednou stranou dopredu, nesmú byt otočené opačne. Snažím sa nebrať tak vážne police s knižkami. Myslím si, že knižky vyzerajú krajšie, ak sú veľkosti pomiešané.“










Zaradené pod: Celebrity, Rachel McAdams




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk