Angelina Jolie už má svojho nového syna

pridal admin 15.3.2007 o 11:49


31-ročná herečka si vo vietnamskom sirotinci vyzdvihla svoj najnovší prírastok do svojej stále sa rozrastajúcej rodiny. 3-ročný chlapec Pham Quang Sang je v sirotinci v Ho Či Minovom meste od roku 2003, keď ho ako novorodenca zanechali v nemocnici hneď po pôrode. Po príchode do sirotinca sa zamestnanci pokúšali nájsť jeho biologických rodičov, ale bezúspešne. Angelina chlapca premenovala na Pax Thien, čo má znamenať „pokojné nebo“, z latinského „pax“ (pokoj, mier) a vietnamského „thien“ (nebo, dobro).

Angelina je vo Vietname aj so všetkými svojimi deťmi. Brad musel zostať doma pretože momentálne točí film. Keďže vietnamské právo neumožňuje adoptovať nemanželským párom, Angelina je na adopčných papieroch uvedená ako jediný rodič. Vo Vietname ešte zostanú kým sa pre chlapca nevybaví pas a potom sa vrátia spolu do Štátov. Angelina Jolie a Brad Pitt tak už budú mať 4 deti: 5-ročný syn Maddox adoptovaný z Kambodže, 3-ročný syn Pax adoptovaný z Vietnamu, 2-ročná dcéra Zahara adoptovaná z Etiópie a ich vlastná, 10-mesačná dcéra Shiloh.

Adoptovanie je super a Angelina je skvelá, bla, bla… Ale som to iba ja, alebo to pomaly už preháňa? Je to ako keby pre ňu svet bol jeden veľký IKEA katalóg a ona si kupuje, čo sa jej momentálne hodí to kolekcie. Ale čudujem sa, že sa jej nesnažili nanútiť tých malých Vietnamcov viac. „Ty kúpila ešte jeden? My dala akcia, móc dobré, móc sluší.“ Okej, všetko čo viem o Vietname, som sa naučil na Miletičke, ale načo sú nám stereotypy, ak sa nedajú aplikovať na čo najširšie spektrum? Ale Angelina si tie deti môže dovoliť a asi neexistuje limit na počet nakúpených detí. Ale možno by taká niečo mali zaviesť. Ako v Tescu keď majú tie akcie. Aby potom, keď raz Angelina príde do Číny a povie: „Dajte mi sto tých malých šikmookých! Je ich tu toľko a tak lacných, to sa oplatí!“ Niekto jej mohol poklepať po ramene a ukázať na tú vetu, napísanú malým písmom pod cenovkou: Na jeden nákup môžete kúpiť maximálne 10 kusov.



Zaradené pod: Angelina Jolie, Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk