Pikošky oslavujú prvé narodeniny

pridal admin 17.3.2007 o 18:31


Naozaj to je tak, že čím je človek starší, tým rýchlejšie ten čas beží. Je to ako včera, čo sme s Former Chiefom of Foreign Desku rozmýšľali nad názvom pre nový web. A ani sme sa nenazdali a už je to rok, čo sa Pikošky rozvaľujú na slovenskom internete.

A ak mám zhodnotiť, tak ten rok bol veľmi úspešný. Naozaj som to neplánoval, ale zhodou okolností to tak symbolicky vyšlo, že toto je Pikoška číslo 500. Vy ste za ten čas napísali 7 468 komentárov. Každý web chce byť čítaný a Pikošky si svojich čitateľov našli a stále nachádzajú. Pôvodný ciel, 1000 návštevníkov za deň sme prekovali ešte v decembri a teraz sa už blížime k tisícke druhej. Za to sa vám všetkým, ktorí sem chodíte, chcem poďakovať. Ďakujem aj Former Chiefovi of Foreign Desku za to, že názov Pikošky vymyslel. Keby nebolo jeho, tak by sa to tu volalo Bulvárnosti, a to by určite nebolo také familiárne. ?? Ešte musím poďakovať everwickedovi, za to, že mi to tu na začiatku pomohol rozbehnúť. A zvláštne poďakovanie patrí tým, ktorí sem chodili od úplného začiatku a písali komenty a veľkou mierou sa podieľali na rozbehnutí Pikošiek. Viete kto ste a keby som začal menovať, tak určite niekoho zabudnem, takže nebudem.

V druhom roku dúfam, že budeme pokračovať tak ako doteraz a Pikošky budú rásť ďalej. Je to aj na vás. Ak sa vám Pikošky páčia, povedzte to svojím známym, napíšte to na svoj blog alebo si to vytetujte na ruku. Ja sa budem snažiť, aby to tu stále bolo čerstvé, zaujímavé a sexi. Rád by som ale našiel niekoho, kto by mi s tým pomáhal, takže ak si myslíte, že by vás bavilo písať na Pikošky, ozvite sa. Samozrejme, že budú aj nejaké zmeny. Viac by som sa chcel venovať napríklad filmu a hudbe a dúfam, že aj fórum sa už čoskoro vráti. Tiež bude na čase kompletný redesign stránky, ale to ešte uvidíme, kedy sa k tomu dostaneme.

Okej, už je to aj tak príliš dlhé, a určite som niečo zabudol, takže to ukončím. Ešte raz vám ďakujem za priazeň. VĎAKA! A teraz ma ospravedlňte, idem oslavovať. ??



Zaradené pod: Pikošky




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk