Sú Christina Aguilera a Joss Stone štetky?

pridal admin 18.3.2007 o 19:58


Toto je rozhovor s producentom Dallasom Austinom, v ktorom rozpráva o tom ako speváčky Christina Aguilera a Joss Stone spávajú s producentmi, len aby od nich získali pesničky na svoje albumy. Je diskutabilné, koľko z toho je pravda, ale ak viete po anglicky, pozrite si to, je to celkom zábavné.

Faktom je, že Dallas, v období Aguilerinho albumu Stripped, s Christinou chodil. Aguilerin terajší manžel, Jordan Bratman, vtedy pracoval v jeho vydavateľstve a Dallas opisuje aj to, ako nakoniec skončili spolu a zobrali sa. Podľa Dallasových slov Christina nie je v hlave celkom kompletná. Raz sa dokonca vraj vlúpala do cudzieho domu, o ktorom si myslela, že sa v ňom Dallas pred ňou schováva.

Austin, ktorý zložil hity napríklad pre TLC, Madonnu, Anastaciu alebo Gwen Stefani, však tiež nie je žiadny anjelik. Už dlhšiu dobu kolujú fámy o jeho bisexuálnej orientácii a drogovom zneužívaní. V médiách sa naposledy objavil minulý rok, keď bol v Dubaji, kam bol pozvaný na oslavu Naomi Campbell, prichytený s kokaínom.

Podľa Dallasových slov Joss Stone momentálne spáva s Raphaelom Saadiqom (pôsobil napríklad v skupine Lucy Pearl), ktorý produkoval celý jej nový album, Introducing Joss Stone. Ten vychádza tento utorok, 20. marca. Raphael je od 19-ročnej Joss o 21 rokov starší, ale kto niekedy videl rozhovor s Joss Stone vie, že tá tiež nie je v hlave úplne kompletná, takže to je možné.

V pokračovaní ešte nájdete druhú časť rozhovoru s Dallasom a zopár videoklipov zúčastnených.

Joss Stone:

Joss Stone – Right To Be Wrong

Lucy Pearl – Don’t Mess With My Man







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk