Prvá spoločná fotka Angeliny Jolie a jej čerstvo vybaleného synčeka

pridal admin 21.3.2007 o 3:06


Ešte vonia novotou. Exkluzívne fotky Angeliny a jej rodiny, vrátane čerstvého prírastku, Paxa z Vietnamu, sa objavia v časopisoch Hello! a People. Toto je titulka anglického Hello!, ktorý je v predaji od dnes, People sa objaví v amerických stánkoch v piatok. Okrem fotiek Paxa s jeho novými súrodencami, je v časopise popísaná Angelinina cesta do Vietname pre svoju novú hračku a rozhovor s ňou.

A hoci Angelina len pred pár dňami povedala, že sa teraz na čas vzdá práce a zostane doma a bude sa starať o deti, práve podpísala zmluvu na účinkovanie v novom filme režiséra Timura Bekmambetova. Ruský režisér Nočnej hliadky vo svojom hollywoodskom debute točí akčný film podľa grafickej novely škótskeho spisovateľa Marka Millara.

To ale vážne nemohla počkať kým toho malého bude mať aspoň doma? Ešte ani nie sú spať z Vietnamu a už ho musí ukazovať v médiách a hrať sa na šťastnú rodinku, keď sa ten malý ešte ani nevie opýtať, kde je toaleta?

A vôbec… Pax má tri roky. Predtým sa volal Pham Quang Sang a ona ho premenovala na Pax Thien. Nie som žiadny expert na deti, ale nezvykol si ten malý už možno trochu na svoje staré meno? A keď už ho musela premenovať, tak prečo nie na niečo cool? Robocop, napríklad. Pham Quang Sang, Pax Thien, to všetko znie ako niečo čo by som mal vyskúšať, keď sa nabudúce vyberiem k Číňanovi. Dám si to s rezancami, áno. A ešte poprosím jarné závitky s omáčkou. Típe, típe, ja viem.

A posledná vec. Ja viem, že adoptovanie je šľachetná vec a vúúhúúúú, paráda a šicko, ale… Keď chce byť Jolie taká noblesná charita, prečo si neadoptuje nejaké dieťa, ktoré by ten luxus naozaj potrebovalo? Postihnuté, retardované detičky, deti z afrických krajín, zmrzačené vojnou, hladom, chorobami? Viem, tie nie sú také pekné, treba sa o ne viac starať a nevyzerajú tak pekne na obálke časopisu. Kto by chcel škaredé deti, že? Niekto raz povedal, že neexistujú nezištné dobré skutky. A materstvo je nakoniec tiež len spôsob, ako urobiť v prvom rade seba samého šťastným. Dieťa si nevyberie, či sa mu chce na tento svet. Dôvod, prečo majú ľudia deti, je v prvom rade zmysel, ktorý deti vnášajú do života svojich rodičov. Adopcia je preto z hľadiska nezištnosti komplikovanejšia, pretože ponúka možnosť výberu a odpadá faktor náhody a neistota, či vaše dieťa bude zdravé. A tak sa pri adopcii ponúka možnosť byť naozaj nesebecký a neadoptovať si dieťa kvôli sebe. A? Nezištné dobré skutky neexistujú, pamätáte?



Zaradené pod: Angelina Jolie, Celebrity, Deti




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk