Halle Berry už má svoju hviezdu na Chodníku slávy

pridal admin 4.4.2007 o 14:24


Meno oscarovej herečky, 40-ročnej Halle Berry, sa vyníma na 2333-tej hviezde Chodníka slávy v Hollywoode. Halle žiarila od šťastia a viditeľne dojatá neudržala ani slzy. V dave ktorý ju prišiel podporiť, boli okrem fanúšikov a hereckých kolegov aj jej priateľ a mama.

Berry získala Oscara v roku 2001 za film Monster’s Ball. Má však na konte aj cenu Razzie, za najhoršiu herečku roku 2004 za film Catwoman. Halle vtedy dokázala zmysel pre humor a ako prvá herečka vôbec, si prišla cenu prevziať osobne.

Stále nemôžem veriť, že tá žena má 40 rokov. Je to akoby si ani Čas nedovolil sa jej dotknúť. A ako nefér je, že ešte nemá deti? Idioti ako Britney Spears sa rozmnožujú jedna radosť a taká dokonalosť ako Halle, ktorá je skoro dvakrát tak stará ako Britney, ešte nemá ani jedno. Dúfam, že jej priateľ prestane plytvať DNA a spraví pre svet nejaké tie malé, krásne Hallušky.









Viac fajnej Halle Berry tutoka.



Zaradené pod: Celebrity, Halle Berry




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk