Spider-Man 3 mal svetovú premiéru v Tokiu

pridal admin 18.4.2007 o 20:34


Japonci mali ako prví možnosť vidieť tretie pokračovanie dobrodružstiev pavúčieho muža. Režisér Sam Raimi a hviezdy filmu ako Tobey Maguire a James Franco samozrejme nemohli chýbať. Niekto ale očividne zabudol upozorniť Kirsten Dunst, ktorá vyzerala, ako keby sa práve zobudila. A nevedela nájsť svoje oblečenie, tak si okolo seba omotala posteľné povliečky z hotela. Aspoň pri fotení snažila držať ústa zatvorené, aby nebolo vidieť tie klenoty zo skloviny, ktoré nosí v ústach. Podarilo sa jej to iba čiastočne. Čo sa jej nepodarilo vôbec, je schovať svoju naivnosť pri otázke, čo by povedala na štvrté pokračovanie bez hviezd prvých troch dielov.

„Myslím si, že by to bolo neseriózne voči celému tímu. A diváci nie sú hlúpi. Bol by to prepadák bezo mňa, Tobeyho alebo Sama. Naozaj by to nebolo najchytrejšie rozhodnutie.“

Bez Tobeyho? Snáď. Bez Sama? Možno. Bez teba, Dunstová? Určite nie. Tvoj posledný film Marie Antoinette mal oscarovú režisérku a aj tak to bol prepadák na celej čiare. A hádaj, kto hral hlavnú úlohu? Oh, počkať, to si bola ty.

Zaujímavý je ale dôvod, prečo by režisér Sam Raimi nemal točiť štvrtý diel Spider-Mana. Povráva sa totiž, že sa ujme réžie filmovej adaptácie Tolkienovho Hobbita, keďže Peter Jackson je ešte stále pohádaný so štúdiom pre nezhody pri rozdeľovaní zisku z Pána Prsteňov. A po tom, čo Jackson predviedol s King Kongom, by to mohlo byť celkom zaujímavé rozhodnutie.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk