Britney to má všetko premyslené

pridal admin 23.4.2007 o 19:13


Čo má nové naša najobľúbenejšia mamička? Okrem nového super-cool klobúka, sa najnovšie nemá rada so svojím otcom. Ten sa totiž postavil na stranu jej bývalého managera, ktorého Britney pred pár dňami vyhodila a obvinila zo všetkých problémov, ktoré sa na ňu v posledných mesiacoch nahrnuli. Jej otec Jamie Spears to však vidí inak.

„Keď Larry Rudolph prehovoril Britney ísť na liečenie, robil to, o čom jej mama, otec a tím špecialistov s viac ako 100 ročnou skúsenosťou vedeli, že to treba spraviť. Stratila nad sebou kontrolu. Larry bol ten, ktorého sme si zvolili, že si vyhrnie rukávy a doručí tú správu, aby sme jej pomohli zachrániť si život.

Rodina Spears by sa chcela verejne ospravedlniť Larrymu za vyjadrenia našej dcéry. Bohužiaľ, zvaľuje vinu za to kde sa ocitla so svojimi deťmi a kariérou na neho a jej rodinu. Larry stál vždy po jej boku a za to sme mu navždy vďační.“

Vo videu, ktoré sa objavilo na internete, afektovaná krava sarkastická Britney okrem iného hovorí o tom, že „jej management totálne vedel, čo robí, keď ju poslal na liečenie, úplne že áno.“ A pretože je Britney dáma ako sa patrí, nenechala si ujsť príležitosť a vo svojej dokonalej múdrosti hneď reagovala na vyhlásenie svojho otca.

„Modlím sa za môjho otca. Nikdy sme nemali dobrý vzťah. Je smutné, že všetci muži v mojom živote nevedia ako prijímať lásku skutočnej ženy. Koncentrujem sa na moju prácu a môj život.“

Viete ako večer idete so zhasnutým svetlom po miestnosti a potom malíčkom o niečo zakopnete? A strašne potom nadávate a nechápete na čo to tam je? No tak aj to dáva asi stokrát väčší zmysel ako Britney Spears.



Zaradené pod: Britney Spears, Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk