Cameron Diaz je spoločensky unavená

pridal admin 24.4.2007 o 10:49


Čítal som raz jednu vedeckú štúdiu o alkohole a jeho vplyve na spoločnosť. Nebudem vás nudiť detailmi, ale záver ktorý z toho vyplýval je ten, že opité ženy sú trikrát viac zábavnejšie ako ženy triezve. Napríklad aj preto, že sa dajú prehovoriť na rôzne excentrické formy sexu. A najlepšie je na tom to, že o tom ani nemusia vedieť. A práve týmto, pre muža vysoko zábavným technikám, sa budeme venovať v našom nastávajúcom seriáli na Pikoškách. Dnes začneme prvou z nich, zvlášť vhodnou pre slečny v ľahkom stave opitosti:

Admirál
Cieľom tohto cvičenia, je nadobudnúť počas impregnácie, motorickú kontrolu nad partnerkou. Tá je rukami opretá o zem a nohy má obklopené okolo mužovho pásu. Ten má za úlohu počas aktu riadiť svoju partnerku ako loď a jazdiť s ňou po miestnosti. Pravý admirál ma pri tom ruky v bok, vystretú hruď, zdvihnutú bradu a hrdý výraz na tvári. Naozajstný perfekcionisti si pri tom ešte na hlavu nasadia baretku, alebo inú námorníckoidnú pokrývku hlavy. Extra body dostane zvlášť zručný admirál, ktorý dokáže svoju partnerku navigovať tak, aby hlavou narazila do nábytku alebo steny.








Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk