Britney blúzni

pridal admin 14.6.2007 o 10:24


Britney Spears pokračuje v popieraní skutočnosti okolo seba a veselo si ďalej vykračuje na svojom dobrodružstve za kompletnou stratou kontaktu s realitou. V najnovšej kapitole tejto vzrušujúcej ságy, Britney na svojej oficiálnej stránke žiada svojich fanúšikov, aby hlasovali za názov jej budúceho albumu. Znie to celkom normálne? No tak si pozrite aké možnosti, pod vysoko filozofickým titulkom „You’ll Never See it My Way, Because You’re Not Me“ Britney ponúka:

1. Omg is Like Lindsay Lohan Like Okay Like
2. What if the Joke is on You
3. Down boy
4. Integrity
5. Dignity

To prvé je očividne žart. Aj keď neviem či Britney Spears je v pozícií robiť si srandu z Lindsay Lohan. Ale tie ostatné? What if the Joke is on You? Integrity? DIGNITY? Áno, to posledné naozaj je „Dignity“. Dôstojnosť. Čo je jednoznačne moja voľba. (Toto. A toto a toto a toto a toto a toto.) Britney očividne vo svojej hlave žije v alternatívnej realite, v ktorej ju celý svet nepovažuje za idiota. Alebo si Britney myslí, že je naozaj veľmi, veľmi prefíkaná a toto je jej predstava o strašne vtipnom a dômyselnom žarte a robí si srandu z faktu, že ju každý za toho idiota považuje. A ono by to naozaj fakt bolo vtipné. Nebyť nepodstatného faktu, že ona idiot naozaj je.

A aby sme si umocnili fakt, že Britney naozaj JE stelesnená dôstojnosť, tu sú najnovšie fotky Britney Spears s roztiahnutými nohami. Existuje lepší spôsob, ako demonštrovať dôstojnosť než roztiahnuť nohy pred kamerou a dokázať celému svetu, že si nezabudla obliecť nohavičky? Nie, neexistuje. Myslím, že aj pápež by sa pozrel na tieto fotky a prvé slovo, ktoré by ho napadlo je „dôstojnosť“. Potom si zloží monokel, naleje si šálku kávy a so zdvihnutým malíčkom si usrkne. Zamyslene sa zahladí von okno a súhlasne zakýva hlavou: „Mmm áno, skutočná dôstojnosť.“





Zaradené pod: Britney Spears, Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk