Hádam ste si nemysleli, že tu nenájdete Britney?

pridal admin 19.6.2007 o 0:26


Aké fantastické by bolo, keby sme tu tento týždeň mali každý deň Britney Spears?!? Áno, máte pravdu, mega fantastické. Dnes si preto dáme (prekvapenie!) Britney à la crétin. Naša obľúbená mamička najnovšie vyrazila do mesta s priateľkou a v strede večera sa rozhodla, že by bol dobrý nápad si šaty vymeniť. Ich rozhovor si predstavujem takto:

„Hihihi. Hi! Ja dostala nápat! My išla teraz tutok donútra a prezliekla si šate. A potom mi výjsť a oni si myslieď, že my čarovať! Hihihi. Hi! Oni nem chááápať ako mi urobila. A potom oni začať tlieskať a my spraviť, že Tadááá. A potom rosprestrieť ruky a ukloniť sa. Hihihi. Hi! A potom mi im ukázať naše cecky.“

A jej priateľka sa potom pozrela Britney do očí a uvidela tam… No nič tam neuvidela, pretože tam nič nie je. Je to ako dokráčať na koniec vesmíru a zahľadieť sa do nekonečnej prázdnoty. Zbláznite sa z toho. A navyše, žene ktorá dokáže napadnúť auto dáždnikom sa neodvráva.



Zaradené pod: Britney Spears, Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk