Štetka je už na slobode

pridal admin 26.6.2007 o 12:22


Paris Hilton bola prepustená z väzenia a to je v podstate všetko, čo sa k tomu dá povedať. Údajne za tie tri týždne schudla štyri a pol kila. Bola predtým trochu tučná, takže jej trest v tomto určite prospel. A ako hovorí sama Paris, čas za mrežami jej prospel aj v niečom inom a to v pochopení života. Predtým sa vraj na verejnosti hrala na hlúpu, s tým je však už koniec a po pobyte vo väzení, ktorý podľa jej slov zmenil jej život, odteraz chce svoju slávu využívať pre dobro.

Bla, bla, bla… Paris asi naozaj verí tomu, že všetky tie kraviny, ktoré za svoj krátky život stihla spraviť, sú len jedna veľká rafinovaná pretvárka pre verejnosť, zorchestrovaná diabolským géniom. A fakt, že ju každý považuje za jebnutú, rozmaznanú štetku je súčasťou jej plánu na ovládnutie médií. Na verejnosti sa na sprostú môže hrať, ale to nemení nič na tom, že v skutočnosti sprostá naozaj je. Aj keď sa niekto sprostý na sprostého hrá, stále zostane v skutočnosti sprostý. Toto nie je nejaká matematická rovnica, kde sa dve sprostosti vynegujú a vznikne z toho génius. Nepochybujem o tom, že Paris sa bude snažiť pomôcť tam, kde je to treba, ale v jej ponímaní to znamená dávať módne tipy tínedžerkám a hovoriť im, že: „Ak chcete aby vás chlapec naozaj miloval, musíte schudnúť a fakt pekne sa obliekať. That’s hot! A keď mu chcete dokázať, že ho naozaj milujete, musíte mu vyfajčiť. Skutočná láska znamená prehĺtať.“




Zaradené pod: Celebrity, Paris Hilton




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk