Film, o ktorom každý rozpráva a nikto ani nevie ako sa volá

pridal admin 9.7.2007 o 21:44


V amerických kinách mal minulý týždeň premiéru film Transformers. Kritikmi zatracovaný, divácky úspešný. Typický film Michaela Baya. Čo však zaujalo každého, je krátka upútavka, ktorá bola odvysielaná pred Transformers, na nový film od producenta J.J. Abramsa. Pre tých, ktorý nevedia, kto ten Abrams je. Ide samozrejme o najnovší wunderkind Hollywoodu, tvorca seriálových orgazmov Alias a Lost, režisér Mission Impossible 3, ako aj pripravovaného nového filmového reštartu série Star Trek.

Ešte predtým však príde do kín 18. januára do tajomstva zahalený projekt pod kódovým označením Cloverfield. O filme zatiaľ nie je v podstate nič známe. Trailer dokonca ani neuvádza názov filmu. Z útržkov informácií, ktoré prenikli na verejnosť sa vie, že pod Abramsovou producentskou taktovkou sa réžie ujal Matt Reeves (s ktorým pracoval na jeho seriáli Felicity) a scenár napísal jeden zo scenáristov Lostu, Drew Goddard. O katastrofickom deji, v ktorom má byť napadnutý New York sa nevie v podstate nič. Takisto herecké obsadenie je zložené z neznámych tvárí. Jedno je však isté, film už teraz obklopuje obrovský hype a do kín sa po dlhom čase dostane niečo unikátne. Na webe sa objavili stránky, ktoré sú očividne s filmom prepojené, napríklad EthanHaasWasRight.com alebo 1-18-08.com. Na tej prvej sa dá cez riešenie hádaniek dostať k ďalším informáciám. Na tej druhej sú zatiaľ iba dve zdanlivo nepodstatné fotky.

Abramsovi sa tak ako pri Loste podarilo efektívne využiť internet a okolo filmu už teraz vybudoval auru mysterióznosti a napätia. Hľadanie informácií bude pokračovať a postupne bude z filmu odhaľované viac a viac. A hoci film nemá ani meno, môžete si byť istý, že o ňom ešte budete počuť.

UPDATE: Trailer v HD kvalite môžete sťahovať tu.



Zaradené pod: Film




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk