Mel B. si vie vybrať chlapa

pridal admin 13.8.2007 o 18:39


Len minulý týždeň sa na verejnosť dostala správa, že Scary Spice, tiež známa ako Melanie Brown, je už dva mesiace po druhýkrát vydatá. Speváčka je v médiách v poslednej dobe notoricky známa pre svoje spory s predchádzajúcim partnerom a otcom jej malej dcérky Angel Iris, ktorým je komik Eddie Murphy. Ona od neho žiada väčší záujem o dcéru, ktorú vraj spolu plánovali, a samozrejme peniaze. On na druhej strane tvrdí, že dcéru spolu nikdy neplánovali a peniaze jej už dal. To, že sú obidvaja jebnutí, dokazuje fakt, že napriek tomu, že spolu boli iba pár mesiacov, dali si navzájom vytetovať svoje mená.

Okrem 4-mesačnej dcérky Angel Iris, má Melanie ešte 8-ročnú dcéru Phoenix Chi z prvého manželstva. Spice Girls tak na svet priviedli už sedem detí: Victoria Beckham má troch synov, Melanie Brown dve dcéry, Geri Halliwell má dcéru a Emma Bunton minulý týždeň porodila syna. Jediná bez detí tak je Sporty Spice, Melanie Chisholm. A keďže každá umelo poskladaná skupina potrebuje aspoň jedného homosexuála, môžeme si byť celkom istý, že je ňou ona.

Skvelý vkus na mužov však Mel. B opäť dokazuje jej novým manželom, producentom Stephenom Belafontem. Ako sa teraz ukázalo, Belanfonte má za sebou pestrú minulosť a pred pár rokmi bol obvinený za to, že zbil svoju manželku (s ktorou má 3-ročnú dcéru). Podľa policajných papierov, okrem zranení, ktoré jej opitý spôsobil, jej ešte aj napľul do mobilu. V roku 2003 musel potom absolvovať jednoročný nápravný program, ktorý však dokončil až v roku 2005, pretože vynechal priveľa hodín a dvakrát bol vyhodený. To však nie je všetko. Ešte predtým, ako si dokazoval svoju mužnosť na bezbrannej žene (ktorú aj podvádzal), bol zatknutý za napadnutie, keď hodil neznámy objekt na auto na diaľnici. A v neposlednom rade je aj vrah. Teda vrah kačice. Tú zabil pred jeho domom. Odmietol však zaplatiť pokutu 300 libier a utiekol do Los Angeles a tak na neho bol vydaný zatykač.

Neviem, aké kritériá na mužov aplikuje Melanie Brown, ale asi by ich mala trochu zvýšiť, pretože to momentálne vyzerá, že hocikto kto nezabil človeka, je akceptovateľný kandidát. Lepšieho chlapa by asi našla aj na anonymnom stretnutí pedofilov. A aspoň by si mohla byť istá, že by miloval jej deti… Ale možno by som mal Belafontovi viac dôverovať. To všetko je už minulosť, že áno? Pozrite sa na neho, veď je to anjelik, vidno mu to na očiach. Keď sa pozriete pozorne… Áno, myslím, že tam vidím náznak svätožiary. A spôsob ako jej vznešene strká jazyk do krku pred fotografmi… Naozaj nóbl, skutočný gentleman. To je teda úlovok, pevne si ho drž Mel!

Melanie Brown s dcérkou







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk