Živé vystúpenia z MTV Video Music Awards 2007

pridal admin 17.9.2007 o 1:29


Ešte posledný krát sa vrátime k tohtoročnému udeľovaniu MTV Video Music Awards. Hudobnú réžiu si tento rok zobral do rúk geniálny producent Timbaland a vďaka nemu sa večer hemžil zaujímavými hudobnými kombináciami. Okrem známeho tria Justin, Nelly, Timbaland sa tak bok po boku pri mikrofónoch objavila napríklad Rihanna a Fall Out Boy alebo Cee-Lo a Foo Fighters. A na rozdiel od Britney spievali všetci naživo a pri plnom vedomí. Takže si tu teraz môžete vychutnať dokopy 21 vystúpení, medzi ktorými si hádam každý niečo nájde.

Začneme duom Rihanna a Chris Brown, ktorých mnohí označili za vrchol večera. Ela, ela, elaaaa, každý pozná. Chris Brown je u nás menej známy, ale ak sa dá niekto označiť za nasledovníka Michaela Jacksona, tak je to práve on. Dokonca aj samotný Justin Timberlake musel po jeho vystúpení skloniť jeho tanečnému umeniu poklonu.

Rihanna pokračovala svojím novým singlom Shut Up And Drive, ktoré si v rockovej verzii struhla so skupinou Fall Out Boy.

Fall Out Boy sa však v ten večer objavili na obrazovke ešte párkrát. Okrem ich sólového vystúpenia sa k nim pridal aj rapper Lil Wayne. Ten je momentálne mnohými uznávaný ako najlepší rapper súčasnosti. A s ľahkosťou to dokazuje aj hosťovaním na rockovom remixe.

A bez problémov prejde do R&B na skladbe Nicole Scherzinger a nielenže nahradí rappera T.I., ktorý na skladbe originálne hosťuje, ale ho aj nechá v prachu rapujúc: „Her be Nicole, oh man, she fine / Standin‘ there lookin‘ like a glass of time/ You should make it hours, yours and mine/ I can’t pronounce her last name so it should be mine!“

Kanye West je jeden z, ak nie naj, egocentrických muzikantov súčasnosti. Na čo sa ale môžete vždy spoľahnúť, je to, že do svojej hudby dáva absolútne všetko. A nikde to nie je vidieť lepšie ako v jeho živých, euforických vystúpeniach nabitých energiou.

A kde je Kanye, Common nie je ďaleko.

Že je Timbaland génius, som povedal už veľa krát. Je to vidno aj v ľahkosti s akou zapracoval pieseň Bleed It Out do inštrumentálneho úvodu k vystúpeniu Linkin Park.

Alicia Keys asi nikdy nebude najlepšia tanečníčka, ale ani nemusí, pretože vie spievať.

50 Cent sa dostal k mikrofónu dvakrát, ale človek sa neubránil dojmu, že v pomyselnom súboji s Kanye Westom ťahal za kratší koniec. Možno to bol aj znak nadchádzajúcich udalostí, pretože podľa posledných správ to vyzerá tak, že Kanye nakoniec 50 Centa porazí v súboji o špičku predajnosti ich najnovších albumov, ktoré vyšli minulý týždeň.

T.I. je T.I., pri jeho živých vystúpeniach vyzerá ako zmyslov zbavený. Na entuziazme mu ale rozhodne nechýba.

Foo Fighters si zahrali najprv sami a potom sa k nim pridal aj Crazy Cee-Lo zo skupiny Gnarls Barkley.

A nechýbali ani Maroon 5.

Nováčikovia roka Gym Class Heroes spolu s Fall Out Boy.

Akon v netradičnom podaní jeho hitu Smack That.

A tvrdšiu frakciu zastúpili System Of A Down a Mastadon.

Timbaland a jeho hudobný chránenci, Nelly Furtado a Justin Timberlake, pod jeho produkciou tento rok ovládli rádiá na celom svete. Bolo preto na mieste, že ich spoločné vystúpenie zasadí náležitú bodku aj za týmto večerom a presne to aj ich spoločným vystúpením urobili.



Zaradené pod: Celebrity, Hudba




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk