Jennifer Lopez – Arena, november 2007

pridal admin 27.9.2007 o 10:36


Jennifer Lopez

Všetko nasvedčuje tomu, že Jennifer Lopez je tehotná, aj keď to zatiaľ oficiálne nepotvrdila*. Takže toto je jedna z posledných príležitostí obkuknúť si ju ešte v celej jej veľkoleposti. Hlavne zadnice. Pretože už čoskoro bude veľká ako kamión a kamióny sú len o trošku viac sexi ako traktory. Ale asi len závidím, pretože nemám vagínu. Keby som mal, tak by som to strašne zneužíval a bol by som strašná štetka. Za nič by som neplatil, vozil sa na medveďovi, chodil fultajmovo do solárka a tak. Bo muži sú jebnutí a milujú štetky. Aspoň tak to hovoril môj ocko. „Musíš tie štetky držať na uzde. Tvrdá ruka a fet, “ hovorieval.

* UPDATE: Vlastne tehotenstvo nedávno sama poprela. Ale viete ako to je, k nášmu vzťahu sa tiež nepriznáva. A všetci vieme, že tieto krvou písané listy niečo znamenajú. Tak prestaň odpovedať cez tvojho právnika Jennifer. Naše city už viac nemôžeme skrývať. Mám právo vidieť moje dieťa.




Zaradené pod: Celebrity, Jennifer Lopez




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk