Kanye West naživo v Saturday Night Live

pridal admin 30.9.2007 o 20:10


Pamätám sa ako Kanye West niekedy v roku 2002 prvýkrát začal verejne hovoriť o tom, že sa chce presadiť nielen ako producent (práve mal za sebou prácu na fenomenálnom albume Blueprint, jeho mentora Jay-Z-ho), ale aj ako rapper. Na začiatku kariéry však musel bojovať s predsudkami. Ako rappera ho nikto nebral vážne, nebol dosť „ghetto“ a často bol kritizovaný aj pre jeho oblečenie, ktoré pre mnohých nebolo dosť „hip-hopové“.

„Mojím jobom je búrať bariéry a ukázať, že hudba je len hudba. Na jednej strane viem odkiaľ pochádzam, mám celkom dobré zázemie, chodil som na výšku. Ale na druhej strane mám rád aj striptérky. Takže nebudem rozprávať o striptérkach, pretože som vzdelaný? Alebo nebudem rozprávať o vzdelaní, pretože mám rád striptérky? Nikto ma nemôže zaškatuľkovať a určovať o čom budem rozprávať.“

A potom je tu ešte jeho, dnes už legendárne, ego. Už vtedy mu nechýbalo sebavedomie a hovoril o jeho rozhodnutí presadiť sa a nikomu sa pri tom neprispôsobovať.

„Vždy som bol presvedčený, že nech sa pustím do čohokoľvek, dokážem to. Vždy som si veril. Keď som napísal slabý text, ja som si myslel, že je bomba.

Myslím si, že viem rapovať lepšie ako mnoho iných rapperov, ale ja aj produkujem. Mam potenciál, dokázať to.“

To bolo pred piatimi rokmi. A dnes, aj keď sa to vtedy zdalo akokoľvek nepravdepodobné, je Kanye West presne tam. Na absolútnej špičke nielen hip-hopu ale aj celosvetovej hudobnej scény. Tretím albumom Graduation, ktorý vydal 11. septembra, porazil aj všemocného 50 Centa a Kanye je tak konečne tam, kde celý čas smeroval a podľa jeho slov aj vždy patril. Len teraz má za sebou aj úspech, ktorým môže jeho veľké slová podložiť. A hoci pre mnohých stále zostane arogantný egomaniak, môže teraz s oprávnenou škodoradosťou povedať: „Veď som vám to hovoril.“




Zaradené pod: Celebrity, Hudba, Kanye West




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk