Britney Spears opäť otrčila medúzu

pridal admin 12.10.2007 o 2:02


Koľký krát toto už je? Už to vážne prestáva byť vtipné. Tú vec som videl častejšie ako opakovania Krok za krokom na Markíze. A je jedno či to robí naschvál alebo len preto, že je prijebaná. Tak či tak, je retardovaná štetka, ktorú treba skartovať na malé kúsočky a tie potom ešte pre istotu radšej vystreliť na mesiac. Britney, schovaj to prosím ťa, kto do riti to chce ešte vidieť? Vyšli odtiaľ dve deti a bol tam penis Kevina Federlinea. Radšej si pozriem video môjho gastroenterologického vyšetrenie ako toto.

A keď už hovoríme o pičovinách, vydanie nového album Britney Spears bolo posunuté o dva týždne dopredu, pretože z neho začali prenikať pesničky na internet. Tiež už poznáme jeho názov, a nie je to ani jeden z tých, ktoré navrhovala sama Britney Spears. Album sa bude volať Blackout a vyjde 30. októbra.

A nakoniec aspoň jedna dobrá správa pre Britney. Súd jej povolil návštevy jej detí a dokonca u nej môžu aj jednu noc za týždeň prespať. Podmienkou je ale prítomnosť súdom určeného dohľadu. Podľa súdnych dokumentov však Britney ešte stále nepredložila drogové testy, ktoré má pravidelne absolvovať. Takisto absolvovala iba jedno stretnutie s poradcom pre rodičov. Vie niekto prečo, deti? Úúúh, ja, ja, vyvolaj mňa! Áno? Pretože je retard! Veľmi správne Jaruška, jednotka. Tumáš za odmenu Horalku.





Zaradené pod: Britney Spears, Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk