Herečka Rose McGowan a režisér Robert Rodriguez sa zasnúbili

pridal admin 14.10.2007 o 15:28


34-ročná Rose a 39-ročný Robert sa zoznámili pri spoločnom natáčaní filmu Grindhouse – Planet Terror. Zásnubami sa tak potvrdili dohady po tom, čo sa pár spolu objavoval na verejnosti a na prste Rose sa objavil obrovský prsteň. O svojom budúcom Rose prehlásila:

„Je to môj najlepší priateľ. Hneď ako sme sa spoznali sa z nás stali naozaj dobrý priatelia.“

Viete kto nebude jej najlepší priateľ? Jeho bývalá manželka s ktorou bol ženatý 16 rokov, mali spolu 5 detí a ktorú kvôli nej opustil. Ale na také veci treba vždy dvoch, takže nebudem obviňovať iba ju. Až na to, že on okrem toho, že je zlý manžel, je známy aj ako geniálny režisér filmov ako Sin City, From Dusk Till Dawn, Desperado alebo Spy Kids. Zato Rose McGowan sa okrem rozbíjania manželstiev preslávila ešte ako bývalá priateľka Marilyna Mansona, ktorá prišla v roku 1998 na udeľovanie cien MTV v priehľadnom sieťovanom tielku s holou riťou. Fotky z tohto jej najväčšieho kariérneho úspechu v pokračovaní.





Zaradené pod: Celebrity, Rose McGowan




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk