Colin Farrell hovorí o chorobe svojho syna

pridal admin 17.10.2007 o 0:42


Colin Farrell

31-ročný herec Colin Farrell prezradil, že jeho 4-ročný syn James trpí zriedkavou formou mozgovej obrny, nazývanou Angelmanov syndróm. Táto genetická porucha sa prejavuje spomaleným vývojom, rečovými a pohybovými poruchami ale aj návalmi smiechu a záchvatmi. Colin však hovorí, že jeho stav nikdy nebral ako postihnutie.

„Nikdy som o mojom synovi neuvažoval ako o niekom s hendikepom. Všetko je to o špeciálnych potrebách a o tom, čo je a čo nie je postihnutie.

Jediné chvíle, keď si uvedomím, že je na ňom niečo iné, že sa v istých veciach odlišuje od toho, čo považujeme za normálne, je keď ho vidím s inými 4-ročnými. Vtedy si poviem, oh áno, a uvedomím si to. Ale od prvého dňa som cítil, že je taký, aký má byť.“

Prvé roky boli pre malého Jamesa ťažké a jeho otec je na neho patrične hrdý a cíti sa požehnaný, že ho vo svojom živote má. Jamesovi sa nedávno podaril obrovský prelom a spravil svoje prvé kroky.

„Asi pred šiestimi týždňami spravil svoje prvé kroky. Makal na tom štyri roky a je to iba jeho zásluha. Bolo to neuveriteľne emocionálne. V celom dome nebolo jedno suché oko.“

Pri pohľade do minulosti, je dnes iróniou osudu, že len niekoľko mesiacov pred narodením jeho syna, sa Colin angažoval v propagovaní paraolympiády.

„Je šialené ako svet niekedy funguje. Je to zvláštne. Zažil som ten ohromujúci pocit z času stráveného s týmito atlétmi len krátko predtým, ako sa narodil môj syn s potrebou o mimoriadnu starostlivosť.“

Mega veľa Colina Farrella



Zaradené pod: Celebrity, Colin Farrell, Deti




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk