Kate Walsh je šťastná štyridsiatnička

pridal admin 18.10.2007 o 11:41


Kate Walsh

Kate Walsh oslávila 13. októbra svoje štyridsiate narodeniny, čo je zvlášť v Hollywoode, ktorý je posadnutý mladosťou, jubileum málokedy vítané s radosťou. Ako však sama hovorí, už sa prestala nad tým stresovať a akceptovala, že starnutie je nevyhnutnou súčasťou života. Aj v Hollywoode.

„Minulý rok som mala obdobie, keď som bola posadnutá každou chybičkou. Som taká šťastná, že som to prekonala a nič som s tým nerobila. Bola to panika z toho, že starnem, hovorila som si, že je to zvláštne. Moje telo prešlo obrovskou zmenou medzi 35. a 37. rokom. Všetko zrazu padlo. Tu to mám, takto to teraz bude. Užívam si život a jeho súčasťou je jedenie.“

A hoci už čerstvá štyridsiatnička, Kate je šťastná ako nikdy predtým. Jej nový seriál Private Practice, ktorý sa začal túto sezónu a vychádza z jej postavy, ktorú stvárnila v seriáli Grey’s Anatomy je momentálne najsledovanejší nový seriál v americkej televízií. Navyše si Kate v septembri zobrala svojho princa, filmového producenta Alexa Younga. Vzťah s ním bol pre ňu ako rozprávka, stretli sa vo februári, o mesiac neskôr spolu začali bývať, v máji sa zasnúbili a v septembri už nasledovala svadba. Láska za ňou prišla v období, keď v ňu už ani neverila.

„Stretla som ho a hneď som vedela. Je to čudné? Predtým som chcela udrieť ľudí, ktorí hovorili: ‚Keď príde ten pravý, budeš to vedieť.‘ Chcelo sa mi zvracať. Ale teraz som ja tá otravná.“



Zaradené pod: Celebrity, Kate Walsh




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk