Britney môže opäť navštevovať svojich synov, je ešte viac sexi vďaka novým perám

pridal admin 23.10.2007 o 14:09


Britney Spears

Britney Spears sa opäť môže stretávať so svojimi synmi. Neznamená to však, že Britney konečne splnila všetky podmienky súdu. Ako sa ukázalo, o návštevné právo prišla iba preto, že nebola dostupná na kontaktnom čísle, ktoré zanechala na súde. To teraz napravila a poskytla platné číslo, na ktorom bude kontaktovaná, ohľadom drogových testov, ktoré musí podstúpiť.

Takže Britney po dlhšej dobe opäť dostala do rúk svoje deti. A čo s nimi urobila? Zostala s nimi doma, v súkromí a tešila sa z každej minúty, ktorú spolu majú? Tesne vedľa. Naložila ich do auta a išla si kúpiť frappuccino. Britney naozaj miluje frappuccina. Deti? Hej, hej tie má tiež celkom rada. V podstate. Vždy keď sú tie deti na fotkách s ňou, majú na tvári ten zúfalý, bezbranný výraz, akoby volali o pomoc. O Kevinovi Federlineovi sa dá povedať veľa vecí, ale odkedy sa celý tento bordel začal, neexistuje jediná fotka, na ktorej by bol s deťmi na verejnosti. Čo neznamená, že v budúcnosti nepredá svoj príbeh nejakému časopisu za obrovský balík, ale aspoň to urobí šikovne. Britney na druhej strane, je čistý idiot. O tom nie je pochýb.

Oh, a viete čo robia idioti, keď prídu o deti? Napchajú si do pier kolagén, to spravia. Pretože áno, keď ste Britney Spears, jedna vec ktorú naozaj potrebujete, sú plnšie pery.

Britney Spears
Britney Spears
Britney Spears
Britney Spears
Britney Spears
Britney Spears
Britney Spears
Britney Spears
Britney Spears
Britney Spears



Zaradené pod: Britney Spears, Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk