Britney Spears uvidí svoje deti ešte menej

pridal admin 31.10.2007 o 17:56


Včera boli zverejnené súdne dokumenty z pojednávania, kde sa opäť rozhodovalo o opatrovníctve detí Kevina Federlinea a Britney Spears. Zatiaľ čo právnik Britney Spears dúfal, že jeho klientka opäť dostane zdieľanú starostlivosť, nestalo sa tak a súd ešte viac obmedzil Spearsovej právo návštev svojich detí. Zostávajú tak v opatere ich otca s tým, že Britney má povolené dve návštevy, jeden deň od dvanástej do siedmej večer a druhý deň u nej môžu aj prespať – od dvanástej do desiatej na druhý deň ráno.

Na súde sa objavili obidvaja rodičia. Keď boli predvolaní, Kevin Federline zadal svoje plné meno, Britney sa predstavila ako „Britney“. Počas súdneho pojednávania si odskočila trikrát na toaletu. Keď prvýkrát vyšla zo sály, na otázku, ako veci prebiehajú odpovedala: „Všetko je fajn.“ Jej nálada sa však časom zhoršovala, a na neskoršiu otázku reportéra podráždene odfrkla: „Eat it, lick it, snort it, fuck it!“

Hlavným dôvodom negatívneho výsledku pre Britney Spears, bola výpoveď rodičovského dozoru, ktorý musí byť prítomný pri každom stretnutí Britney Spears s jej deťmi. V správe sa medzi iným hovorí, že Britney:

– zmeškala tri povinné stretnutia s rodičovským poradcom
– jej domy nie zabezpečené pre malé deti
– nevenuje deťom pozornosť
– málokedy sa s nimi hrá alebo zapája do konverzácie
– keď sú deti s ňou, neexistuje žiadny denný program
– prostredie v ktorom sa pohybujú je chaotické a neveselé
– rozhodnutia, ktoré robí, sú založené na tom, čo chce práve robiť ona a nie deti

Podľa správy sa však neukázalo, že by Britney „zneužívala svoje deti v tradičnom slova zmysle.“ Ak si však neuvedomí konzekvencie svojho správania a ich vplyv na jej deti, nič sa nezmení.

Som šokovaný. Šokovaný. Chcú tým povedať, že Britney Spears je zlá matka? Nie, nie, nie tomu nemôžem uveriť.

UPDATE: Zabudol som spomenúť, že matka Britney Spears píše rodičovskú knihu o vychovávaní detí, pod dohľadom verejnosti. Veď Britney sa jej tak podarila, tak prečo nie.

A ešte fotky. Britney na ceste na Halloweensku párty. V čase keď mala byť na promo akcii pri príležitosti vydania jej nového albumu. Britney nemá čas na súdom určené stretnutia, keď ide o jej deti. Myslíte si, že sa potom dostaví, keď ide o prácu? A čo to je za kostým? Prezliekla sa za „Britney Spears“? Takto vyzerá každý deň…

Britney na jednom z jej zriedkavých stretnutí s deťmi. Cítite tú lásku? Všimla si si, že tvoj syn má iba jednu topánku? Nie? No hlavne, že ty máš opäť tvoje obľúbené čižmy.

Všetko o Britney







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk