Eva Mendes v Campari kalendári na rok 2008

pridal admin 8.11.2007 o 3:58


32-ročná herečka Eva Mendes je tvárou budúcoročného kalendára talianskeho alkoholického nápoja Campari. Fotky s rozprávkovými motívmi nafotil taliansky fotograf Marino Parisotto. Kalendár vychádza v limitovanej edícii 9 999 kusov.

Naozaj musím Campari pochváliť. Ich reklamnou stratégiou sa zdá byť, zobrať nejakú sexi latino celebritu s veľkými ceckami a nafotiť s ňou ľahko erotiše fotečky. Minulý rok to bola Salma Hayek a teraz Eva Mendes. A funguje to. Skladám pred Vami klobúk, pán Campari. Tu je vidieť rozdiel medzi tým, keď si necháte spraviť kampaň niekým, kto penis má a niekým, kto penis miluje. Ako napríklad kampaň Agent Provocateur, ktorú asi navrhoval zatrpknutý gay, ktorý nenávidí vagíny a žiarli na všetky tie penisy, ktoré nikdy nedostane. Stavím sa, že je Francúz, počúva Coldplay a má takého psa-krysu. A keď rozpráva o sebe, zásadne to robí v tretej osobe so slovami: „Ja som taká piča…“*

* Podobnosť so skutočnými osobami (ktoré sa náhodou volajú Tomáško) je čisto náhodná.







Zaradené pod: Celebrity, Eva Mendes




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk