S Heidi Klum je vždy zábava

pridal admin 23.11.2007 o 13:02


Heidi Klum

V Amerike je Thanksgiving a tak si všetci normálni ľudia užívajú sviatky v pokoji. Ako napríklad Heidi Klum, ktorá vždy pri takýchto príležitostiach dokazuje, že je jedna z mála ľudí v showbiznise, ktrorí sa neberú tak vážne. Thanksgiving je sviatok vďaky, za to čo ľudia majú v živote a väčšinou ho trávia v kruhu rodiny pri jedení moriaka. A to je presne to čo aj Heidi cez víkend bude robiť. Na rozdiel od štetiek ako Paris Hilton, ktorá ho strávi gangbangom a ťahaním čiar kokaínu. Aj ona je vďačná, za všetky tie peniaze, ktoré jej to umožňujú. Čiže vlastne, Paris Hilton oslavuje svoj malý Thanksgiving každý deň. Inšpirujúce.

V pokračovaní ešte video Heidi ako sa hrá s prsiami a fotky Heidi s holou riťou na párty. No jasne, keď to spraví Heidi, tak je to v pohode. Keď to ale spravím ja, tak sú hneď všetci pohoršení a volajú políciu. To nebolo cool, mami. Si taká puritánka…


Heidi Klum
Heidi Klum
Heidi Klum
Heidi Klum
Heidi Klum
Heidi Klum
Heidi Klum

Halloween 2007



Zaradené pod: Celebrity, Heidi Klum




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk