Bryce Dallas Howard na pondelok

pridal admin 10.12.2007 o 18:17


Bryce Dallas Howard

Ako sme tu mali Shyamalanov nový film, spomenul som si na tieto fotky, ktoré som sem doteraz nemal príležitosť dať. A to je škoda, pretože Bryce Dallas Howard (26), na nich vyzerá očarujúco a dokonca aj Kirsten Dunst (25), s ktorou si zahrala v treťom Spider-Manovi, na nich vyzerá roztomilo. Bryce je dcérou známeho režiséra Rona Howarda, ktorý režíroval napríklad skvelý oscarový film A Beautiful Mind, ale aj otrasne nudnú filmovú adaptáciu Da Vinciho kódu. Mladá herečka však okrem sľubne rozvíjajúcej sa filmovej kariéry, dosiahla úspech aj v osobnom živote a vo februári tohto roku sa stala mamičkou. Narodil sa jej synček Theodore Norman Howard Gabel, ktorého otcom je herec Seth Gabel.

PS: Pre tých pomalších, ktorí stále nechápu, čo má spoločné Bryce Dallas Howard so Shyamalanom, tu je odpoveď: Hrala v dvoch jeho filmoch. Okej Tom Turbo a teraz si opäť nasaď helmu a choď sa hrať „Kto dá hlavou dole strom“.

Bryce Dallas Howard
Bryce Dallas Howard
Bryce Dallas Howard







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk