Takto bude vyzerať nový KITT

pridal admin 14.12.2007 o 15:32


KITT

Kultový seriál 80-tych rokov, Knight Rider sa už čoskoro vráti na televízne obrazovky v dvojhodinovom filme. Projekt, ktorý má opäť oživiť jeden z notoricky najpopulárnejších seriálov televíznej histórie, uvedie stanica NBC a producentsky sa na ňom podieľa napríklad Doug Liman, režisér filmov Mr. and Mrs. Smith a The Bourne Identity. Televízny projekt je vyvíjaný nezávisle od pripravovaného filmu, na ktorom pracuje pôvodný tvorca Knight Ridera, Glen A. Larson. Film je však zatiaľ v nedohľadne, zato televízne znovu oživenie príde na obrazovky už 17. februára 2008. Účasť prisľúbil aj sám legendárny Majkl Najt, David Hasselhoff. Dej filmu sa však bude predovšetkým točiť okolo jeho syna (hrať ho bude Justin Bruening) a hľadania KITTovho vynálezcu.

Väčšina vecí z osemdesiatych rokov je dnes trápna ako koncert Michala Davida, ale nech si kto hovorí čo chce, vtedy sme všetci chceli mať hovoriace auto, koženú bundu a vajcia napasované do najužších texasiek aké mali v Tuzexe. Starý KITT bol upravený Pontiac Trans Am, tento nový bude upravený Ford Mustang Shelby GT500KR. Nový KITT vraj bude vedieť meniť aj farbu a tvar. Sladkú nostalgiu síce nič neprekoná, ale aj tak sa na toto teším. Keď už nič iné, tak aspoň ešte raz uvidieť Majkla v tých napasovaných gatiach a koženej bunde s vykúkajúcou chlpatou hruďou spoza rozopnutej košele. Bez toho by to nebolo ono.

KITT
KITT

Justin Bruening s novým KITTom:

KITT
KITT
KITT

The Hoff



Zaradené pod: David Hasselhoff, Film




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk