Nicole Kidman sa od lesku blyští, divák od bolesti piští

pridal admin 17.12.2007 o 16:12


Nicole Kidman

Neviem presne, čo to je, čo si Nicole Kidman obliekla na premiéru filmu The Golden Compass v Sydney, ale myslím, že som to videl v jednom diely Star Treku. Ten s tým natrhnutím stability antimatérie v protónovom reaktore, ktorý spôsobil časopriestorový paradox, ktorému nakoniec zabránil Spock modifikáciou warpového jadra v dilíciovej komore za pomoci quantových nanoprocesorov. Jup, ten to bol.

Ale aspoň jej filmu sa darí dobre. Aha, vlastne nie. The Golden Compass stál 180 miliónov a za prvý víkend zarobil v Amerike iba mizerných 25, 7 milióna dolárov. Neúspech filmu bol ale očakávaný, keďže ho sprevádzali problémy od začiatku natáčania, mnoho tém zo skvelej knihy, na ktorej je postavený, bolo pozmenených (hlavne silný anti-religiózny podtón) a štúdio sa nakoniec dokonca rozhodlo odstrihnúť koniec filmu (ktorý nebol dosť „veselý“) a presunúť ho do druhého dielu. Ktorý teraz asi nikdy neuvidíme.

Nicole Kidman
Nicole Kidman
Nicole Kidman
Nicole Kidman
Nicole Kidman
Nicole Kidman
Nicole Kidman
Nicole Kidman



Zaradené pod: Celebrity, Nicole Kidman




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk